Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Десятки женщин подали в суд на Pornhub: в чем причина[:ua]Десятки жінок подали до суду на Pornhub: в чому причина[:]

[:ru]Более 30 женщин подали в суд на компанию-владельца сайта Pornhub.

Они обвиняют сервис в эксплуатации видео с ними, загруженных на портал без их согласия. Об этом сообщает BBC и NBC News, передает Громадское, информирует НСН.

Иск подали в суд в Калифорнии, компанию MindGeek обвиняют в нарушении законодательства о торговле сексуальной продукции, распространении детской порнографии и тому подобное.

В иске компанию-владельца ornhub называют «преступным предприятием», которое закупает и использует видео, которые сделали в результате сексуального насилия и торговли людьми. Женщины отмечают, что они пострадали от изнасилования, сексуальной эксплуатации и торговли людьми. Они говорят, что видео с ними опубликовали на Pornhub без их согласия.

В Pornhub обвинения называют «абсурдными и надуманными». Там утверждают, что модераторы проверяют загруженные видео, а также расследуют «любые жалобы на контент».

В компании отметили, что предпринимают «меры предосторожности, в частности запрет на загрузку видео от непроверенных пользователей».

Однако, как пишет BBC, порносайт не требует от своих пользователей подтвердить личность или возраст тех, кто присутствует на видео. Также не нужно подтверждать согласие людей, присутствующих на видео, что может привести к злоупотреблениям.

Скандал с PornHub

Сайт начал менять свою политику в отношении загруженных видео в конце 2020 года после того, как в начале декабря в газете The New York Times вышла статья о том, как порносайт зарабатывает на насилии над несовершеннолетними.

11 декабря крупнейшие платежные системы Visa и Mastercard запретили осуществлять операции по своим картам на сайте. В PornHub после этого заявили, что заблокировали все непроверенные видео (а это миллионы роликов) и начнут их проверять.

В апреле 2021 года сообщили, что удалили более 650 тысяч роликов, на которых были изображены несовершеннолетние, секс без согласия и насилие над животными.[:ua]Понад 30 жінок подали до суду на компанію-власницю сайту Pornhub.

Вони звинувачують сервіс в експлуатації відео з ними, яке завантажили на портал без згоди. Про це повідомляє BBC та NBC News, передає Громадське, інформує НСН.

Позов подали до суду у Каліфорнії, компанію MindGeek звинувачують у порушенні законодавства про торгівлю сексуальної продукції, розповсюдженні дитячої порнографії тощо.

У позові компанію-власницю Pornhub називають «злочинним підприємством», яке закуповує та використовує відео, які зробили внаслідок сексуального насильства та торгівлі людьми. Жінки зазначають, що вони постраждали від зґвалтування, сексуальної експлуатації та торгівлі людьми. Вони кажуть, що відео з ними опублікували на Pornhub без їхньої згоди.

У Pornhub звинувачення називають «абсурдними та надуманими». Там стверджують, що модератори перевіряють завантажені відео, а також розслідують «будь-які скарги щодо контенту».

У компанії зазначили, що мають «запобіжні заходи, зокрема заборону на завантаження відео від неперевірених користувачів».

Проте, як пише BBC, порносайт не вимагає від своїх користувачів підтвердити особу чи вік тих, хто присутній на відео. Також не потрібно підтверджувати згоду людей, присутніх у ролику, що може призвести до зловживань.

Скандал із PornHub

Сайт почав змінювати свою політику щодо завантажених відео наприкінці 2020 року після того, як на початку грудня в газеті The New York Times вийшла стаття про те, як порносайт заробляє на насильстві над неповнолітніми.

11 грудня найбільші платіжні системи Visa і Mastercard заборонили здійснювати операції зі своїми картками на сайті. У PornHub після цього заявили, що заблокували всі неперевірені відео (а це мільйони роликів) і почнуть їх перевіряти.

У квітні 2021 року повідомили, що видалили понад 650 тисяч роликів, на яких були зображені неповнолітні, секс без згоди та насильство над тваринами.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×