Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Итальянцы бросили младенца, рожденного суррогатной мамой из Украины[:ua]Італійці кинули немовля, народжене сурогатною мамою з України[:]

[:ru]Пара из Италии воспользовалась услугами суррогатной матери из Украины. Однако спустя время они бросили младенца и вернулись на родину

В августе 2019 года семейная пара из Италии приехала в Украину, чтобы завести ребенка, воспользовавшись услугами суррогатной матери. Женщина родила паре здоровую девочку. Однако спустя время они бросили ребенка, которому было 15 месяцев, и уехали в Италию. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте OBOZREVATEL.

Несколько месяцев няня не могла с ними связаться и не получала от родителей ребенка денег, поэтому решила обратиться за помощью в итальянское консульство.

[:ru]Итальянцы бросили младенца, рожденного суррогатной мамой из Украины[:ua]Італійці кинули немовля, народжене сурогатною мамою з України[:]

Девочку признали гражданкой Италии, ей сделали необходимые документы и перевезли в Милан. В операции участвовали дипломаты, правоохранители и представители итальянского Красного Креста: медсестра и педиатр, которые заботились о младенце и следили за состоянием ее здоровья.

Позже 15-месячного ребенка передали приемной семье в Пьемонте, на данный момент суд начал процесс усыновления.

Отметим, что изначально пара признала девочку своим ребенком, но после они решили оставить ее в Украине, так как мать “не чувствовала ее своей дочерью” и поэтому не хотела воспитывать.

Биологических родителей малыша разыскали в Италии, они все же подтвердили свой отказ от ребенка. Делом занялась прокуратура, там решают, можно ли привлечь итальянцев к ответственности за оставление несовершеннолетнего.

Кстати, недавно “НСН” писал:

Женщина бросила новорожденного ребенка на строительстве – событие на Тернопольщине

24-летняя россиянка имеет 22 родных детей и не планирует останавливаться (фото)

В Украине могут увеличить пособие на детей до трех лет – на какую сумму[:ua]Пара з Італії скористалася послугами сурогатної матері з України. Однак через деякий час вони кинули немовля і повернулися на батьківщину

У серпні 2019 року сімейна пара з Італії приїхала в Україну, щоб завести дитину, скориставшись послугами сурогатної матері. Жінка народила парі здорову дівчинку. Однак через деякий час вони кинули дитину, якій було 15 місяців, і поїхали до Італії. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті OBOZREVATEL.

Кілька місяців няня не могла з ними зв’язатися і не отримувала від батьків дитини грошей, тому вирішила звернутися за допомогою в італійське консульство.

[:ru]Итальянцы бросили младенца, рожденного суррогатной мамой из Украины[:ua]Італійці кинули немовля, народжене сурогатною мамою з України[:]

Дівчинку визнали громадянкою Італії, їй зробили необхідні документи і перевезли до Мілану. В операції брали участь дипломати, правоохоронці та представники італійського Червоного Хреста: медсестра і педіатр, які дбали про дитинку і стежили за станом її здоров’я.

Пізніше 15-місячної дитини передали прийомній сім’ї в П’ємонті, на даний момент суд почав процес усиновлення.

Відзначимо, що спочатку пара визнала дівчинку своєю дитиною, але після вони вирішили залишити її в Україні, так як “мати не відчувала її своєю дочкою” і тому не хотіла виховувати.

Біологічних батьків малюка розшукали в Італії, вони все ж підтвердили свою відмову від дитини. Справою зайнялася прокуратура, там вирішують, чи можна залучити італійців до відповідальності за залишення неповнолітнього.

До речі, нещодавно “НСН” писав: 

Жінка кинула новонароджену дитину на будівництві – подія на Тернопільщині

24-річна росіянка має 22 рідних дітей і не планує зупинятися (фото)

В Україні можуть збільшити допомогу на дітей до трьох років – на яку суму[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×