Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Безопасное для организма количество растворимого и заварного кофе в сутки[:ua]Безпечна для організму кількість розчинної й заварної кави на добу[:]

[:ru]Кофе бывает заварным и растворимым, так вот именно от вида зависит безопасное для организма количество его потребления

Например, первый вариант рекомендуется пить до пяти чашек в день, а вот второй – всего одну. Технолог кофейного производства назвала безопасную дозу бодрящего напитка для организма человека. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте TODAY.UA.

Эксперт в области производства кофе Кристина Радчук, отметила, что в сутки человеку лучше употреблять до одной чашки растворимого и до пяти чашек натурального кофе. Однако со вторым вариантом также есть свой нюанс.

[:ru]Безопасное для организма количество растворимого и заварного кофе в сутки[:ua]Безпечна для організму кількість розчинної й заварної кави на добу[:]

По рекомендации технолога, людям старше 45 лет рекомендуется употреблять только натуральный кофе, а если хочется побаловать себя растворимым – то не более одной чашки. Также, говоря о заварном кофе, нужно учитывать большую разницу между арабикой и робустой. Правильно сваренный кофе из зерен арабики можно выпивать до 5 чашек, робусты – до 2-3 в день.

По словам Кристины Радчук, дозировка кофе при приготовлении также должна быть правильной. Например, на 17 граммов кофе в профессиональном кофейном аппарате выйдет 30 мл эспрессо. Его также можно развести водой, но обязательно горячей. Растворимый кофе нужно разводить в соотношении 2 грамма на 120 мл воды.

Кстати, недавно “НСН” писал: Названа безопасная норма соли в день[:ua]Кава буває заварною і розчинною, так ось саме від виду залежить безпечна для організму кількість її споживання

Наприклад, перший варіант рекомендується пити до п’яти чашок в день, а ось другий – всього одну. Технолог кавового виробництва назвала безпечну дозу підбадьорливого напою для організму людини. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Експерт в області виробництва кави Христина Радчук, зазначила, що в добу людині краще вживати до однієї чашки розчинної та до п’яти чашок натуральної кави. Однак з другим варіантом також є свій нюанс.

[:ru]Безопасное для организма количество растворимого и заварного кофе в сутки[:ua]Безпечна для організму кількість розчинної й заварної кави на добу[:]

За рекомендацією технолога, людям старше 45 років рекомендується вживати тільки натуральну каву, а якщо хочеться побалувати себе розчинною – то не більше однієї чашки.Також кажучи про заварну каву, потрібно враховувати велику різницю між арабікою і робустою. Правильно зварену каву із зерен арабіки можна випивати до 5 чашок, робусти – до 2-3 на день.

За словами Христини Радчук, дозування кави при приготуванні також повинна бути правильною. Наприклад, на 17 грамів кави в професійному кавовому апараті вийде 30 мл еспресо. Його також можна розвести водою, але обов’язково гарячою. Розчинну каву потрібно розводити в співвідношенні 2 грами на 120 мл води.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Названа безпечна норма солі на день[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×