Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Фейсбук решили переименовать[:ua]Фейсбук вирішили перейменувати[:]

[:ru]Марк Цукерберг решил переименовать Facebook ради метавселенной, сообщает НСН, ссылаясь на Экономические новости.

Американская корпорация Facebook, владеющая одноименной соцсетью, а также Instagram и мессенджером WhatsApp, планирует провести ребрендинг и уже на следующей неделе объявит об изменении названия. Каким оно — пока что неизвестно.

Генеральный директор компании Марк Цукерберг собирается рассказать о соответствующих планах во время ежегодной конференции Connect 28 октября или даже раньше, пишет The Verge со ссылкой на собственные источники.

В издании связывают будущий ребрендинг связан со стремлением Цукерберга к созданию «метавселенной». Сейчас более 10 тысяч сотрудников Facebook работают над разработкой AR-очков, которые, по мнению главы компании, впоследствии станут такими же массовыми, как и смартфоны.

В июле Цукерберг заявлял, что в течение следующих нескольких лет Facebook «фактически перейдет от компании социальных сетей к компании метавселенной «. Создавать «метавселенную» будут «узкоспециализированные инженеры».

Напомним, в 2014 году Facebook за два миллиарда долларов купил компанию Oculus, которая производит гарнитуры для виртуальной реальности (VR). С тех пор корпорация разрабатывает Horizon — цифровой мир, в котором люди смогут взаимодействовать с помощью технологии VR.

В августе компания представила Horizon Workrooms — приложение, в котором коллеги с помощью гарнитур для VR могут проводить собрания в виртуальной комнате, где все они выглядят как мультяшные 3D-версии самих себя.

Кстати, недавно “НСН” писал:

Збій у Фейсбук: Фаріон вирішила, що її заблокували “пейсаті ліберасти”

Новий збій у роботі Facebook, Instagram та WhatsApp стався 8 жовтня

Після масового збою в Facebook і Instagram кількість нових користувачів у Viber збільшилася вдвічі

 

 [:ua]Марк Цукерберг вирішив перейменувати Facebook заради метавсесвіту, повідомляє НСН, посилаючись на Економічні новини.

Американська корпорація Facebook, що володіє однойменною соцмережею, а також Instagram і месенджером WhatsApp, планує провести ребрендинг і вже наступного тижня оголосить про зміну назви. Яким воно буде — поки що невідомо.

Генеральний директор компанії Марк Цукерберг збирається розповісти про відповідні плани під час щорічної конференції Connect 28 жовтня або навіть раніше, пише The Verge з посиланням на власні джерела.

У виданні пов’язують майбутній ребрендинг пов’язаний із прагненням Цукерберга до створення «метавсесвіту». Зараз більше 10 тисяч співробітників Facebook працюють над розробкою AR-окулярів, які, на думку глави компанії, згодом стануть такими ж масовими, як і смартфони.

У липні Цукерберг заявляв, що протягом наступних кількох років Facebook «фактично перейде від компанії соціальних мереж до компанії метавсесвіту «Створювати «метавсесвіт» будуть «вузькоспеціалізовані інженери».

Нагадаємо, в 2014 році Facebook за два мільярди доларів купив компанію Oculus, яка виробляє гарнітури для віртуальної реальності (VR). З тих пір, корпорація розробляє Horizon — цифровий світ, в якому люди зможуть взаємодіяти з допомогою технології VR.

В серпні компанія представила Horizon Майстерні — додаток, в якому колеги з допомогою гарнітур для VR можуть проводити збори у віртуальній кімнаті, де всі вони виглядають як мультяшні 3D-версії самих себе.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

Збій у Фейсбук: Фаріон вирішила, що її заблокували “пейсаті ліберасти”

Новий збій в роботі Facebook, Instagram та WhatsApp стався 8 жовтня

Після масового збою в Facebook і Instagram кількість нових користувачів у Viber збільшилася вдвічі

 

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×