Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Саакашвілі погодився очолити Уряд Грузії

Саакашвілі погодився очолити Уряд Грузії

Глава комітету реформ Міхеїл Саакашвілі погодився на пропозицію грузинської опозиції стати прем’єр-міністром, якщо вона виграє вибори. Про це НСН повідомляє з посиланням на заяву самого політика у Фейсбуці.

Міхеїл Саакашвілі зазначив, що він дав згоду на пропозицію об’єднаної грузинської опозиції стати прем’єр-міністром після перемоги на парламентських виборах 31 жовтня. Але при цьому він вказав, що готовий очолювати кабмін лише на перехідний період, щоб витягти країну із кризи. При цьому він не збирається обирати між Грузією та Україною, де він є головою виконавчого комітету Національної ради реформ:

«Для мене доля України і Грузії нероздільні. Я не вибираю між двома країнами, моя боротьба триває і тут, і там»,

– вказав політик.

Саакашвілі погодився очолити Уряд Грузії

Нагадаємо, екс-президента Грузії, а нині – очільника Виконавчого комітету реформ при президенті України Михеїла Саакашвілі висунули на посаду прем’єр-міністра Грузії від опозиційного об’єднання «Сила в єдності».

Саакашвілі погодився очолити Уряд Грузії

Раніше ми повідомляли: В ООН вважають Росію відповідальною за водопостачання Криму

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×