Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Лукашенко заявив, що до Білорусі перекинуто ще один загін бойовиків

Лукашенко заявив, що до Білорусі перекинуто ще один загін бойовиків

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що йому відомо про ще одну групу бойовиків приватної військової компанії з Росії, яка перебуває десь на півдні Білорусі. Про це він сказав 4 серпня у посланні білоруському народу і Національним зборам, повідомляє НСН з посиланням на Українську правду.

“Сьогодні надійшла інформація про ще однин загін, який перекинули на південь. Це ми повинні бігати і ловити їх по лісах? Ми ж їх всіх відловимо”,

— сказав Лукашенко.

За словами Лукашенко, Росія бреше, коли заявляє, що затримані в Білорусі “вагнерівці” прямували до Туреччини, Африки або країни Латинської Америки:

“Ці люди, вони дали свідчення, їх направили спеціально до Білорусі. Команда була чекати. Квитки, куплені на Стамбул, це легенда”.

Президент Білорусі вважає, що очевидно, що хтось намагається дестабілізувати ситуацію в країні.

Відзначимо, прес-секретар Міноборони Білорусі Наталія Гаврусік повідомила, що Міністерство оборони Білорусі оголосило про проведення навчальних зборів у Вітебській області, що на кордоні з Росією; збори розпочнуться 11 серпня. Про це передає РБК-Україна.

Раніше ми писали: Затримані у Білорусі “вагнерівці” кажуть, що їхали до Туреччини засмагати та оглянути собор Святої Софії

Нагадаємо:

29 липня в Білорусі затримали 33-х іноземних громадян, які виявилися бойовиками “Вагнера”. Вони прибули з Росії й оселилися в санаторії під Мінськом. У Білорусі вважають, що метою бойовиків була “дестабілізація ситуації під час виборчої кампанії” президента Білорусі.

У Білорусі заявили, що 14 із затриманих під Мінськом бойовиків ПВК “Вагнер” воювали на Донбасі. Там затриманих бойовиків підозрюють у підготовці теракту.

У Міністерстві закордонних справ України вважають, що група бойовиків, затриманих у Білорусі, могла бути використана для дестабілізації ситуації в країні напередодні президентських виборів.

Лукашенко заявив, що до Білорусі перекинуто ще один загін бойовиків

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×