Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Польща обрала президента

Польща обрала президента

Чинний президент Польщі Анджей Дуда виграв другий тур президентських виборів і залишиться на посаді на другий термін, свідчать попередні результати голосування. Про це НСН повідомляє з посиланням на Європейську правду.

Як стало відомо НСН , за підсумком підрахунку 99,69% протоколів Дуду підтримав 51,21% виборців, що прийшли на дільниці, пише “Європейська правда”.

Польща обрала президента

Його опонент, кандидат від опозиції Рафал Тшасковський, програв з незначним відривом і отримав 48,79% голосів. Це означає, що Дуда виграв із перевагою у майже пів мільйона голосів.

Польща обрала президента

Комісія ще не отримала протоколи з 5 виборчих дільниць, але, як зазначив на пресконференції у понеділок вранці представник комісії, кількість непідрахованих голосів не матиме суттєвого впливу на остаточний результат.

Явка на виборах у неділі була рекордною для сучасної Польщі і склала 68,12%.

Зазначається, цей результат збігається з даними двох екзитполів, які прогнозували Анджею Дуді перемогу з незначним відривом. Зокрема, оприлюднений о другій ночі результат Ipsos давав Дуді 51% підтримки.

Нагадаємо, за результатами першого туру Дуда здобув 43,5% голосів, натомість за Тшасковського віддали свої голоси 30,46% виборців.

Польща обрала президента

Раніше ми повідомляли: На кордоні Вірменії та Азербайджану стався збройний інцидент: є загиблі і поранені

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×