Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

США ускладнили правила отримання грін-карт

США ускладнили правила отримання грін-карт

Сполучені Штати Америки з 24 лютого посилили правила видачі так званих грін-карт іноземним громадянам. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Білого дому, інформує НСН.

За даними адміністрації американського президента, Верховний суд США зняв останню судову заборону на введення норми, яка визначає, хто саме потребує допомоги з боку держави. Нові правила видачі набули чинності у понеділок, 24 лютого.

Зазначається, що нові правила дозволять захистити громадян США, підтримати програми соціального забезпечення тих, хто цього дійсно потребує, а також скоротить дефіцит федерального бюджету.

Раніше ми писали: Трамп продовжив антиросійські санкції через агресію проти України

«(Нововведення – ред.) відновить основоположний правовий принцип, згідно з яким нові члени суспільства повинні бути фінансово самостійними та не залежати від щедрості платників податків США», — наголосили у Білому домі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що США планують встановити імміграційні обмеження щодо громадян семи країн. У список увійшли Білорусь, Киргизія, Еритрея, М’янма, Нігерія, Судан і Танзанія. Список не є остаточним і може бути розширений.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×