Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Росія на окупованому Донбасі набирає “миротворців” для Карабаху – розвідка

Росія на окупованому Донбасі набирає "миротворців" для Карабаху - розвідка

Російсько-окупаційні адміністрації продовжують заходи з прискорення процесу примусової паспортизації населення на тимчасово окупованій території Донбасу. Про це йдеться у зведенні пресслужби Міноборони України, передає НСН.

«За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російсько-окупаційні адміністрації за розпорядженням російських кураторів продовжують заходи з прискорення процесу примусової паспортизації населення на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.

Наявність російського паспорту є обов’язковою умовою проходження військової служби у з’єднаннях і частинах першого та другого армійських корпусів російсько-окупаційних військ. Процес оформлення військовослужбовцями паспортів громадян РФ тримається російським командуванням на особливому контролі»,

— йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях здійснюється вербування осіб з російським громадянством з метою комплектування так званих “миротворчих” підрозділів для виконання завдань у Нагірному Карабасі.

Читайте ще: РФ і Туреччина домовилися про створення центру з контролю за Нагірним Карабахом

Також окупантами розглядається питання запровадження обмежень громадянських прав для осіб, які мають паспорт громадянина України, з наданням статусу “іноземного громадянина”. Зокрема, передбачається позбавити їх “виборчого права”, можливості укладати цивільно-правові угоди, які потребують нотаріального посвідчення.

Раніше ми писали: Десять літаків з російськими миротворцями вилетіли до Нагірного Карабаху
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×