Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Уцілілий під час теракту Суджо Джон про работоргівлю жінками та діяльність YouCanFreeUs

Уцілілий під час теракту Суджо Джон про работоргівлю жінками та діяльність YouCanFreeUs

Що таке життя на виживання? Що таке скрута та безвихідь, які чіпляються за горло своїми нігтями і висмоктують людські життя? Саме про це нам може розповісти активний громадський діяч з Америки – Суджо Джон.

Суджо Джон – людина, яка бачить наш світ іншими очима. Після теракту 11 вересня 2001 року, свідком якого йому довелося стати, Суджо цінує кожну мить, відведену долею. Тепер він не бачить свого життя без допомоги іншим. Так, Суджо зі своєю командою вже рівно 9 років рятує життя жінкам з так званих "вулиць червоних ліхтарів" в рамках організації YouCanFree.Us.

Про створення YouCanFreeUs

YouCanFreeUs була створена для боротьби з сучасною работоргівлею. Наразі налічується більше сорока мільйонів жертв работоргівлі. Я зіткнувся з цією проблемою в кінці 2009 року, коли я мав поїздку у Нью-Делі, Індія, і побачив, що коїться в районах "червоних ліхтарів". Спостерігання за жінками "за решіткою" (в переносному значенні. – ред) і їх продаж розбив мені серце. І я захотів зробити щось, щоб звільнити полонених.

Уцілілий під час теракту Суджо Джон про работоргівлю жінками та діяльність YouCanFreeUs

Допомога від YouCanFreeUs

Ми рятуєм жінок та їх дітей з "районів червоних ліхтарів". Ми привозимо їх в наші безпечні домівки, де вони отримують медичну допомогу, емоційну підтримку та консультування. Ми навчаємо їх жити і допомогаємо знайти роботу. У середньому вони лишаються з нами від 18 місяців до 2 років. Як тільки ми розуміємо, що вони здорові, ми допомогаємо їм повернутися в соціум.

Уцілілий під час теракту Суджо Джон про работоргівлю жінками та діяльність YouCanFreeUs

YouCanFreeUs в інших країнах

YouCanFreeUs – це рух з операціями в США, Польші, Канаді, Великій Британії, Індії та Норвегії. В нас є "безпечні домівки" в Польші та Індії. В інших країнах ми здійснюємо профілактичні заходи в рамках нашого навчального плану. Ми також проводимо переговори, модні та спортивні заходи для приваблення уваги до питань сучасної работоргівлі, та для приваблення фінансових спонсорів проекту.

Уцілілий під час теракту Суджо Джон про работоргівлю жінками та діяльність YouCanFreeUs

Про роботу жінок з "району червоних ліхтарів"

Коли матері працюють, вони тримають своїх дітей під ліжками. Частіше діти отримують наркотичні препаратичи та антигістаміни, щоб вони довго спали під час роботи матерів. Нажаль, багато з цих дітей зрештою стають жертвою работоргівлі.

Про ризик

В боротьбі з сучасною работоргівлею завжди є ризик. Коли ви рятуєте жінок з "районів червоних ліхтарів", ви зруйновуєте бізнес работоргівців, які й заробляють гроші на продажі жінок. Ми благословені фантастичним персоналом, він сміливий і не боїться ризикувати. Ми завжди обережні з нашими операціями, і зберігаємо інформацію про наші "безпечні будинки" дуже ретельно. І звичайно вони знаходяться далеко від "районів червоних ліхтарів".

Ася Радько спеціально для Nikopolnews

Довідка від редакції:

Суджо Джон народився в Калькуті (Індія). До Сполучених Штатів Америки переїхав у пошуках кращого життя у лютому 2001 року і майже одразу знайшов роботу в компанії, офіс якої знаходився Нью-Йорку у будівлі Центру Міжнародної Торгівлі. Його молода дружина теж працювала в одній із веж.

11 вересня 2001 року Суджо Джон був на робочому місці, коли літаки врізалися у вежі. Він знаходився на 81-му поверсі північної будівлі. Молодий чоловік став свідком того, як навколо нього десятками гинули люди. Будівля руйнувалася. Вижив дивом. Вагітна дружина Суджо Джона Мері в той день запізнилася на роботу, і це врятувало її. Про першу зустріч після теракту ці люди кажуть як про найщасливішу у свлєму житті…

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×