Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У ВООЗ назвали країну – приклад боротьби з коронавірусом

У ВООЗ назвали країну – приклад боротьби з коронавірусом

Спецпосланець Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) доктор Девід Набарро похвалив владу Швеції за введення м’яких обмежувальних заходів в рамках боротьби з коронавірусною інфекцією. Про це НСН повідомляє з посиланням на Економічні Новини.

Набарро зазначив, що Шведська стратегія боротьби з COVID-19 повинна послужити прикладом для інших держав у довгостроковій перспективі. За його словами, ключем до перемоги над коронавірусом є довіра між владою і суспільством.

– У Швеції уряд виявився здатний довіритися суспільству, а суспільство змогло довіритися уряду, — уточнив спецпосланець ВООЗ.

Доктор також підкреслив, що підхід шведської влади до боротьби з поширенням інфекції є вірним і правильно сприймається населенням.

Як стверджує Набарро, керівництво цієї країни поклалося на свідомість людей і не стало вводити жорсткі карантинні заходи, які є «грубим інструментом», що істотно б’є по доходах людей і малого бізнесу.

Раніше глава ВООЗ Тедрос Аданом Гебреісус заявив, що підтримує відкриття країн після карантину, пов’язаного з коронавірусом. При цьому він зауважив, що необхідно дотримуватися всіх запобіжних заходів, щоб не допустити катастрофи.

У ВООЗ назвали країну – приклад боротьби з коронавірусом

Раніше ми повідомляли: Карантин, напевно, буде продовжений і після 31 жовтня – Шмигаль

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×