Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Італія подовжила карантин до 31 липня

Італія подовжила карантин до 31 липня

В Італії продовжили до 31 липня дію надзвичайних правил, спрямованих на уповільнення поширення Covid-19, пише Європейська правда, передає НСН.

Про це повідомляє Corriere della Sera.

Прем’єр-міністр Джузеппе Конте і міністр охорони здоров’я Роберто Сперанца підписали законопроєкт у вівторок пізно ввечері, а в середу рішення було схвалено Сенатом 154 голосами “за” і 129 “проти”.

Документ зобов’язує уряд “продовжити превентивні заходи, передбачені указом прем’єр-міністра від 11 червня, і посилити контроль за прибуттям з країн за межами Шенгенської зони”.

Діючі заходи включають зобов’язання носити маски для обличчя в громадському транспорті і в магазинах, ресторанах, громадських установах, лікарнях і на робочих місцях, де люди не можуть перебувати на відстані хоча б 1 метр один від одного.

Також продовжено заборону на в’їзд і транзит через Італію тих, хто був в 13 країнах протягом попередніх двох тижнів. До списку країн входять Вірменія, Бахрейн, Бангладеш, Бразилія, Боснія і Герцеговина, Чилі, Кувейт, Північна Македонія, Молдова, Оман, Панама, Перу, Домініканська республіка.

Це країни, які “мають високий відсоток захворюваності вірусом по відношенню до населення і дуже низьку стійкість систем профілактики і контролю”.

Італійці, що знаходяться в цих країнах, можуть повернутися в Італію, але повинні залишатися в карантині протягом 14 днів. Та ж міра застосовується до тих, хто прибуває зі Сполучених Штатів.

“Карантин потрібен для всіх прибулих з країн, що не входять до Шенгенської зони, в якості запобіжного заходу, щоб уникнути поширення інфекції”,

– йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали: ЄС не відкриє кордони для українців з 14 липня – Кулеба

Італія подовжила карантин до 31 липня

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×