Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Вперше в історії США введено режим катастрофи по всій країні

Вперше в історії США введено режим катастрофи по всій країні

Президент США Дональд Трамп вперше в історії США оголосив про режим масштабного лиха в усіх 50 штатах країни через пандемію коронавірусу. Про це повідомляє УНН з посиланням на Fox News, інформує НСН.

Трамп оголосив режим масштабного лиха в штаті Вайомінг, який став останнім американським штатом з 50, де тепер діє це положення.

Це вперше в історії країни, коли вводиться такий режим на всій території США одночасно, повідомив заступник прессекретаря президента Джадд Дір.

Раніше ми писали: У США через коронавірус скасували фестиваль Burning Man

Режим масштабного лиха надасть можливість усім штатам отримати федеральне фінансування для боротьби з епідемією коронавірусу.

Нагадаємо, найбільше у світі смертей від коронавірусу зафіксовано в США – 20604 особи. США також є країною з найбільш швидким поширенням коронавірусу – 529887 осіб.

Вперше в історії США введено режим катастрофи по всій країні

Як пише 24tv.ua, штат Нью-Йорк став одним з глобальних центрів пандемії COVID-19 у світі, адже саме там – більшість випадків зараження в США. 

Станом на 12 квітня у штаті Нью-Йорк від коронавірусу померли вже 8 627 людей. Морги переповнені, в лікарнях не вистачає ліжок для хворих, а медики пишуть заповіти. Інфіковані тільки у місті Нью-Йорк вже понад 87 тисяч людей (разом зі штатом – понад 180 тисяч).

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×