Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Китаї вперше з січня за добу не зафіксовано жодної смерті від COVID-19

У Китаї вперше з січня за добу не зафіксовано жодної смерті від COVID-19

У Китайській Народній Республіці вперше від січня за добу не зафіксовано жодного летального випадку через COVID-19. Завтра місто Ухань, в якому стався перший спалах хвороби, вийде з ізоляції. Про це повідомляє УНН із посиланням на CNN, інформує НСН.

“Вперше з січня в КНР не зафіксовано випадків смерті від коронавірусу”, – повідомили в ЗМІ.

Також зазначається, що не було зафіксовано жодного випадку поширення хвороби всередині країни, тільки 32 завезених випадки за добу. Таким чином, кількість хворих на COVID-19 у КНР зросла до 81 тис. 740 випадків, з них 3 тис. 31 – летальний.

“Це не кількість хворих на даний момент, а кількість тих, хто захворів від початку пандемії. З них 77 тис. 167 пацієнтів вже одужали і їх виписали з лікарень”, – вказано у повідомленні.

Раніше ми писали: Знайшли ліки, які здатні побороти коронавірус за 48 годин in vitro

Зазначається, що більша частина КНР вже повернулась до нормального життя після ізоляції через коронавірус. Тепер, через три місяці, карантинні заходи послаблюють.

“Завтра буде знята ізоляція з Уханю, міста, яке стало епіцентром спалаху. Це є важливою віхою в боротьбі з коронавірусом. Відзавтра людям буде дозволено виїжджати з Уханю та провінції Хубей, якщо на їх телефоні з’явиться зелений QR-код, який влада використовує як показник здоров’я людей”, – вказано у повідомленні.

У Китаї вперше з січня за добу не зафіксовано жодної смерті від COVID-19

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×