Купити квартиру в Дніпрі

615
615

Росія вкрала ідею відомої української марки: фото

ідею

Росія вкрала ідею відомої української марки. Cхожість української марки та ілюстрації, створеної в росії, помітив активіст і блогер Сергій Стерненко. Повідомляє НСН з посиланням на сайт TheBest.

Громадяни країна-агресора РФ, яка зазнає невдач у розв’язаній проти України війні, продовжують ганьбитися, намагаючись приписати собі хоч якісь «успіхи». Цього разу вони вкрали ідею української марки про посилання у відомому напрямку російського воєнного корабля й приліпили нещодавній інцидент із американським БПЛА у Чорному морі.

Схожу ілюстрацію марку у Росії помітив український блогер Сергій Стерненко

 «Меншовартісна провінція підгледіла, що б таке вкрасти у метрополії. Жалюгідні», підписав він свою світлину у телеграмі.

Росія вкрала ідею відомої української марки: фото

ідею

Російська ілюстрація не викликає сумнівів, що представники держави-терориста просто вкрали ідею знаменитої української – першої, яка була випущена від час воєнного стану, і яка вшановує героїзм наших прикордонників із острова Зміїний, котрі на заклик російських моряків здатися послали їх разом із воєнним кораблем на *уй.

ідею

Відмінністю є те, що російська пародія оформлена в кольорах прапора Росії, і на ній солдат із шевроном ЗС РФ на формі показує знаменитий жест не крейсеру «Москва», як на українській марці, а американському розвідувальному безпілотнику MQ-9 Reaper, який 14 березня впав у Чорне море після інциденту з російським винищувачем Су-27.

Представники РФ заявили, що обов’язково дістануть уламки БПЛА з дна моря, але єдине, на що вони спромоглися, то це намалювати собі “успіх” і вкрасти чужу ідею.

https://twitter.com/SergeyBoyko/status/1497094972788682753

Наголосимо, що в Росії поки не випускали таку «марку». Було лише опубліковано малюнок в одному з пропагандистських Telegram-каналів. У соціальних мережах українці акцентують, що це не змінює факту. Оскільки протягом своєї історії громадяни Росії лише те і вміють, що красти. Українці також закликають земляків намалювати меми на цю тему.

Ще новини України:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×