Купити квартиру в Дніпрі

102
102

Як позбутися неприємного запаху у ванній кімнаті – 3 корисні поради

Як позбутися неприємного запаху у ванній кімнаті – 3 корисні поради

У ванній кімнаті нерідко з’являється запах вогкості та каналізації. Позбутися неприємного запаху у ванній допоможуть прості народні засоби, які не вимагатимуть фінансових витрат

НСН з посилання на TODAY.UA  розповідає як позбутися неприємного запаху вогкості та каналізації – корисні поради

1. Якщо у ванній з’явився неприємний запах, повітря стало затхлим, насамперед перевірте вентиляцію. Дуже важливо регулярно потрібно прочищати вентиляційні решітки і залишати двері прочиненими. Інакше у ванній підвищується рівень вологості, що веде до утворення цвілі на стінах.

Як позбутися неприємного запаху у ванній кімнаті

Як позбутися неприємного запаху у ванній кімнаті – 3 корисні поради

2. У вигині сифону під раковиною або ванною може накопичуватися вода, через це виникає неприємний запах каналізації. Необхідно розібрати конструкцію, опустивши патрубок сифона у воду на 4 см.

3. Щотижня для боротьби з мікроорганізмами протирайте всі поверхні у ванній та туалеті розчином хлору. Для прочищення труб, видалення запаху та дезінфекції відмінно підійдуть сода та оцет.

Один раз на місяць необхідно засипати в слив раковини та ванни по пару ложок соди з гіркою. Потім залийте по півсклянки столового оцту і щільно закрийте пробкою. Залишіть на годину, а потім промийте проточною водою.

Новини України:

Як збільшити швидкість інтернету на смартфоні – корисні лайфхаки

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×