Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]За сколько продатут Приватбанк?[:ua]За скільки продадуть Приватбанк?[:]

[:ru]Как сообщалось ранее, Украина намерена продать ныне государственный Приватбанк. Согласно заявлению Национального Банка Украины, продажа Приватбанке будет осуществлена после окончания кризиса, который вызван вспышкой пандемии Covid-10. Также на это обстоятельство будет серьезно влиять реальный рост экономики в течение двух кварталов, передает НСН, ссылаясь на gsminfo.com.ua.

К инвесторам у регулятора есть несколько условий. Чтобы стать владельцем крупнейшего в Украине банка, нужно иметь безупречную репутацию в деловом мире, не иметь проблем с имуществом и удовлетворительное финансовое положение.

Национализация Приватбанка состоялась в 2016 году. Тогда государство добавило в уставной капитал финансового учреждения 155 млрд гривен. Но сейчас планируется уменьшить государственную долю в банковском секторе до 25%.

Отмечается, что собственный капитал Приватбанка в начале марта составлял 54 млрд гривен. Поэтому эксперты считают, что это учреждение можно продать за 4 млрд долларов или 110 миллиардов гривен. Но некоторые из них считают, что можно выручить и 5 млрд долларов, учитывая доплату за контроль[:ua]Як повідомлялося раніше, Україна має намір продати нині державний Приватбанк. Згідно із заявою Національного Банку України, продаж Приватбанку буде здійснений після закінчення кризи, яку спричинив спалах пандемії  Covid-10. Також на цю обставину буде серйозно впливати реальний зріст економіки протягом двох кварталів, передає НСН, посилаючись на gsminfo.com.ua.

До інвесторів у регулятора є кілька умов. Щоби стати власником найбільшого в України банку потрібно мати бездоганну репутацію в діловому світі, не мати проблем с майном та задовільне фінансове становище.

Націоналізація Приватбанку відбулася в 2016 році. Тоді держава додала до статутного капіталу фінансової установи 155 млрд гривень. Але зараз планується зменшити державну частку в банківському секторі до 25%.

Зазначається, що власний капітал Приватбанку на початку березня складав 54 млрд гривень. Тому експерти вважають, що цю установу можна продати за 4 млрд доларів або 110 мільярдів гривень. Але деякі  з них вважають, що можна виручити і 5 млрд доларів, враховуючи доплату за контроль[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×