Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Тариф на электроэнергию для населения останется на уровне 1,68 грн до мая – постановление[:ua]Тариф на електроенергію для населення залишиться на рівні 1,68 грн до травня – постанова[:]

[:ru]До 1 мая этого года тариф на электроэнергию для населения останется на уровне 1,68 грн за кВт-ч, передает НСН, ссылаясь на НВ.

Кабинет министров Украины продлил действие фиксированной цены на электроэнергию в размере 1,68 грн / кВт-ч для бытовых потребителей до 1 мая 2021 года. Об этом говорится в опубликованном постановлении правительства.

Согласно постановлению, кроме индивидуальных бытовых потребителей, фиксированная цена на этот период также применяется для ряда потребителей. В частности, такой тариф применяется в общежитиях, которые рассчитываются за ресурс по общему счетчику в рамках бытовых нужд, без учета профессиональной и хозяйственной деятельности.

Также тариф 1,68 грн / кВт-ч будет действовать в многоквартирных жилых домах, в том числе общежитиях при использовании э/э в технических целях – например, для работы котельных, лифтов, освещения дворов.

Также, по фиксированной цене за электроэнергию будут платить дачные, садовые, гаражно-строительные кооперативы, которые используют э/э на технические цели и освещение. Кроме того, к категории потребителей, которые получают ресурс по фиксированной цене, отнесены юрлица – собственники жилья для внутренне-перемещенных лиц и религиозные организации в части удовлетворения бытовых нужд.

При наличии двухзонным счетчиков потребители будут оплачивать половину цены за период с 23:00 до 7:00. При наличии тризонних счетчиков – 1,5 фиксированной цены с 8:00 до 11:00 и с 20:00 до 22:00 и 0,4 этой цены – с 23:00 до 7:00. Во всех других временных промежутках оплачивается полная стоимость.

Напомним, что на заседании 24 марта Кабмин принял решение сохранить тариф на электроэнергию для населения на действующем уровне 1,68 грн / кВт-час . В конце декабря прошлого года Кабмин отменил льготный тариф на первые 100 кВт электроэнергии в размере 0,9 грн / кВт-ч , установив единую цену в размере 1,68 грн / кВт-час. Также были отменены льготы для жителей 30-километровых зон.[:ua]До 1 травня цього року тариф на електроенергію для населення залишиться на рівні 1,68 грн за кВт-год, передає НСН, посилаючись на НВ.

Кабінет міністрів України продовжив дію фіксовану ціну на електроенергію в розмірі 1,68 грн / кВт-год для побутових споживачів до 1 травня 2021 року. Про це йдеться в опублікованій постанові уряду.

Згідно з постановою, крім індивідуальних побутових споживачів, фіксована ціна на цей період також застосовується для ряду споживачів. Зокрема, такий тариф застосовується в гуртожитках, які розраховуються за ресурс за загальним лічильником в рамках побутових потреб, без урахування фахової та господарської діяльності.

Також тариф 1,68 грн / кВт-год буде діяти в багатоквартирних житлових будинках, в тому числі гуртожитках при використанні е / е в технічних цілях – наприклад, для роботи котелень, ліфтів, освітлення дворів.

Також, за фіксованою ціною за електроенергію будуть платити дачні, садові, гаражно-будівельні кооперативи на технічні цілі та освітлення. Крім того, до категорії споживачів, які отримують ресурс за фіксованою ціною, віднесені юрособи – власники житла для внутрішньо-переміщених осіб і релігійні організації в частині задоволення побутових потреб.

При наявності двозонним лічильників споживачі оплачуватимуть половину ціни за період з 23:00 до 7:00. При наявності тризонних лічильників – 1,5 фіксованої ціни з 8:00 до 11:00 і з 20:00 до 22:00 і 0,4 цієї ціни – з 23:00 до 7:00. У всіх інших часових проміжках оплачується повна вартість.

Нагадаємо, що на засіданні 24 березня Кабмін прийняв рішення зберегти тариф на електроенергію для населення на діючому рівні 1,68 грн / кВт-год . В кінці грудня минулого року Кабмін скасував пільговий тариф на перший 100 кВт електроенергії в розмірі 0,9 грн / кВт-год , встановивши єдину ціну в розмірі 1,68 грн / кВт-год. Також було скасовано пільги для мешканців 30-кілометрових зон.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×