Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Степанову в Раде принесли похоронные цветы[:ua]Степанову у Раді принесли поховальні квіти[:]

[:ru]16 апреля во время выступления в Верховной Раде министру здравоохранения Украины Максиму Степанову принесли похоронные цветы, передает НСН, ссылаясь на трансляцию очередного заседания парламента в пятницу.

Инцидент произошел во время часа вопросов к правительству, когда Максим Степанов, отчитавшись о своей работе и ситуации с коронавирусом в стране, столкнулся с негативной реакцией депутатов.

Слова министра об эффективной борьбе с пандемией вызвали возмущение у многих нардепов. В частности, депутат от «Голоса» Ольга Стефанишина, взяв слово, рассказала, что именно сегодня, именно во время оптимистичного выступления министра, на одном из киевских кладбищ хоронят 68-летнего мужчину. Три недели назад этот человек, имея диагноз сахарный диабет, обратился к семейному врачу с просьбой сделать ему прививку от коронавируса. Однако пациенту было отказано из-за отсутствия вакцины. В результате 68-летний украинец заболел коронавирусом и скончался.

  • Родственники этого мужчины сегодня хоронят его. Они просили передать эти похоронные цветы вам. Чтобы вы помнили, что за каждой цифрой в статистике умерших стоит ЖИЗНЬ ЧЕЛОВЕКА. Чья-то жизнь, – сказала Стефанишина и положила на трибуну, за которой стоял министр, две красные гвоздики.

[:ru]Степанову в Раде принесли похоронные цветы[:ua]Степанову у Раді принесли поховальні квіти[:]

Такой поступок разозлил депутата Степанова. Он заметно нервничал. Министр обвинил депутата в пиаре на смертях и спросил, а что сделала для улучшения ситуации именно она.

В это время в зале коллеги Стефанишиной кричали Степанову «ганьба».

Другие парламентарии во время своих выступлений тоже высказывали возмущение ситуацией с коронавирусом, которая сложилась в Украине, и популизмом министра.

Источник фото – Буквы

 [:ua]16 квітня під час виступу у Верховній Раді міністру охорони здоров’я України Максиму Степанову принесли поховальні квіти, передає НСН, посилаючись на трансляцію чергового засідання парламенту у п’ятницю.

Інцидент стався під час години запитань до уряду, коли Максим Степанов, відзвітувавши про свою роботу і ситуацію з коронавірусом в країні, стикнувся з негативною реакцією депутатів.

Слова міністра про ефективну боротьбу з пандемією викликали обурення у багатьох нардепів. Зокрема, депутат від «Голосу» Ольга Стефанишина, взявши слово, розповіла, що саме сьогодні, саме під час оптимістичного виступу міністра, на одному з київських кладовищ ховають 68-річного чоловіка. Три тижні тому цей чоловік, маючи діагноз цукровий діабет, звернувся до сімейного лікаря з проханням зробити йому щеплення від коронавірусу. Проте пацієнту було відмовлено через відсутність вакцини. В результаті 68-річний українець захворів на коронавірус і помер.

  • Родичі цього чоловіка сьогодні ховають його. Вони просили передати ці поховальні квіти вам. Щоб ви пам’ятали, що за кожною цифрою в статистиці померлих стоїть ЖИТТЯ ЛЮДИНИ. Чиєсь життя, – сказала Стефанишина і поклала на трибуну, за якою стояв міністр, дві червоні гвоздики.

[:ru]Степанову в Раде принесли похоронные цветы[:ua]Степанову у Раді принесли поховальні квіти[:]

Такий вчинок депутата розлютив Степанова. Він помітно нервував. Міністр звинуватив депутатку в піарі на смертях і запитав, а що зробила для покращення ситуації саме вона.

В цей час у залі колеги Стефанишиної кричали Степанову «ганьба».

Інші парламентарії під час своїх виступів теж висловлювали обурення ситуацією з коронавірусом, яка склалася в Україні, і популізмом міністра.

Джерело фото – Букви[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×