Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Стал известен годовой тариф на газ от “Нафтогаза”[:ua]Став відомий річний тариф на газ від «Нафтогазу»[:]

[:ru]Стало известно, по какому тарифу будет продавать газ своим клиентам компания «Нафтогаз», сообщает НСН ссылаясь на Интерфакс Украина.

ООО “Газопоставляющая компания “Нафтогаз Украины” установила годовой тариф для населения “Фиксированный” в размере 7,96 грн/куб. м (с НДС, без доставки), об этом свидетельствуют данные на сайте компании.

Кроме того, согласно мониторингу “Интерфакс-Украина”, YASNO (ДТЭК) установила годовой тариф в размере 10,5 грн/куб. м (с НДС и тарифом оператора ГТС).

ООО “Закарпаттяенергозбут” и ООО “Волиньелектрозбут” установили годовой тариф в размере 7,98 грн/куб. м (с НДС, без доставки).

Тариф на год от ООО “ЭРУ Трейдинг” составит 10,5 грн/куб. м, а от ООО “ЭРУ Людям” – 10,18 грн/куб. м, но последняя добавила, что “продолжает работать над возможностью снижения тарифа в ближайшие дни”.

“Галнафтогаз” (OKKO) установил цену годового фиксированного плана в размере 10,99 грн/куб. м (с НДС).

Ранее, в субботу, поставщики газа начали объявлять цену ресурса для населения в рамках обязательного годового пакета. В частности, крупнейший поставщик газа – компания “ЙЕ Энергия” Дмитрия Фирташа и около 20 поставщиков, работающих под брендом “Твой Газзбут”, установили единый тариф для населения “Твой газ годовой” в размере 7,99 грн/куб. м (с НДС).

Как сообщалось, энергорегулятор НКРЕКП 7 апреля внес изменения в правила и типового договора поставки природного газа, согласно которым поставщики газа обязаны до 25 апреля обнародовать на своих вебсайтах цену газа и другую информацию о летней предложения.

Срок действия базовой летней предложения не зависит от начала поставки газа потребителю и длится до 30 апреля. Поставщик в течение периода действия летнего предложения не имеет права повышать цену.

НАК “Нафтогаз Украины” и “ЙЕ Энергия”, которая является оптовым поставщиком и для ряда региональных газсбытов под брендом “Твой газзбыт”, в конце марта подписали соглашение о купле-продаже природного газа, отметив, что это позволит участникам рынка предложить населению ресурс по фиксированной цене в течение года.[:ua]Стало відомо, за яким тарифом продаватиме газ своїм клієнтам компанія «Нафтогаз», повідомляє НСН, посилаючись на Інтерфакс Україна.

ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” встановила річний тариф для населення “Фіксований” у розмірі 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без доставки), свідчать дані на сайті компанії.

Крім того, згідно з моніторингом “Інтерфакс-Україна”, YASNO (ДТЕК) встановила річний тариф у розмірі 10,5 грн/куб. м (з ПДВ і тарифом оператора ГТС).

ТОВ “Закарпаттяенергозбут” і ТОВ “Волиньелектрозбут” встановили річний тариф у розмірі 7,98 грн/куб. м (з ПДВ, без доставки).

Тариф на рік від ТОВ “ЕРУ Трейдинг” складе 10,5 грн/куб. м, а від ТОВ “ЕРУ Людям” – 10,18 грн/куб. м, але остання додала, що “продовжує працювати над можливістю зниження тарифу найближчими днями”.

“Галнафтогаз” (OKKO) встановив ціну річного фіксованого плану в розмірі 10,99 грн/куб. м (з ПДВ).

Раніше, в суботу, постачальники газу почали оголошувати ціну ресурсу для населення в рамках обов’язкового річного пакета. Зокрема, найбільший постачальник газу – компанія “ЙЕ Енергія” Дмитра Фірташа і близько 20 постачальників, що працюють під брендом “Твій Газзбут”, встановили єдиний тариф для населення “Твій газ річний” у розмірі 7,99 грн/куб. м (з ПДВ).

Як повідомлялося, енергорегулятор НКРЕКП 7 квітня вніс зміни до правил і типової угоди поставки природного газу, згідно з якими постачальники газу зобов’язані до 25 квітня оприлюднити на своїх вебсайтах ціну газу і іншу інформацію щодо річної пропозиції.

Термін дії базової річної пропозиції не залежить від початку поставки газу споживачеві і триває до 30 квітня. Постачальник протягом періоду дії річної пропозиції не має права підвищувати ціну.

НАК “Нафтогаз України” і “ЙЕ Енергія”, яка є оптовим постачальником і для низки регіональних газзбутів під брендом “Твій газзбут”, наприкінці березня підписали угоду про купівлю-продаж природного газу, зазначивши, що це дозволить учасникам ринку запропонувати населенню ресурс за фіксованою ціною упродовж року.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×