Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В Україні створять нові військові бази

В Україні створять нові військові бази. Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що у 2022 році розпочнуться активні роботи з будівництва баз Військово-морських сил України.

Вони дислокуватимуться в Очакові Миколаївської області та Бердянську Запорізької області.

Про це Резніков розповів під час виступу у Верховній Раді. Трансляцію вів телеканал “Рада”, пише Обозреватель, передає НСН.

військові бази

За словами глави оборонного відомства, розвиток здібностей флоту ВМС ЗС України буде у пріоритеті на найближчий час.

“Серед пріоритетів ракетна програма та розвиток здібностей флоту. Ми переходимо до практичної стадії будівництва двох військово-морських баз у Бердянську та Очакові та інших контрактів у рамках домовленостей зі Сполученим Королівством”,розповів міністр оборони.

Першим кроком до будівництва баз стало те, що на початку 2021 року за підтримки керівництва держави ВМС від інших державних структур отримали гідротехнічні споруди та землю на узбережжі для зведення баз поблизу Очакова та Бердянська.

Нагадаємо, міністр оборони Рєзніков заявив, що Російська Федерація може піти у наступ на Україну вже наприкінці січня 2022 року.

При цьому він наголосив, що наша країна робить все можливе для врегулювання конфлікту політико-дипломатичним шляхом.

До речі, американський дипломат Меттью Брайза вважає, що Росія може вторгнутися до України, як це було в Грузії у 2008 році. На це вказує її небажання відновлювати переговори щодо Донбасу у “нормандському” форматі.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×