Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]В поезде Константиновка-Киев двое бойцов устроили стрельбу[:ua]У поїзді Костянтинівка-Київ двоє бійців влаштували стрілянину[:]

[:ru]В поезде №126 Константиновка-Киев произошла стрельба.

Ее устроили двое военнослужащих, никто не пострадал.

Об этом сообщил пресс-центр Укрзализныци, передает НСН.

“Благодаря слаженным действиям железнодорожников и Национальной полиции обезоружено двух пассажиров поезда № 126 Константиновка – Киев – военнослужащих, которые открыли стрельбу в вагоне. Указанные лица имели разрешение на ношение оружия. Предварительно установлено, что выстрелы были произведены из табельного оружия. В результате инцидента никто не пострадал”,говорится в сообщении.

Нарушителей сняли с поезда спецназовцами на станции Красноград. После проведения следственных действий поезд продолжил движение по маршруту. По данному факту возбуждено уголовное производство.

Сейчас поезд задерживается в пути примерно на 6 часов. Железнодорожники прилагают максимально усилий чтобы уменьшить его отставание от графика.

“Укрзализныця благодарна поездной бригаде поезда за высококвалифицированные действия в нестандартной ситуации. До прибытия правоохранителей железнодорожники принимали все возможные меры чтобы 11 пассажиров вагона не пострадали”,добавили в УЗ.

Уже собрана информация о пересадках пассажиров указанного поезда. Укрзализныця организует наиболее удобные стыковочные маршруты для пассажиров, следующих далее по железной дороге.[:ua]У потязі №126 Костянтинівка-Київ сталася стрілянина.

Її влаштували двоє військовослужбовців, ніхто не постраждав.

Про це повідомив пресцентр Укрзалізниці, передає НСН.

“Завдяки злагодженим діям залізничників та Національної поліції обеззброєно двох пасажирів поїзда № 126 Костянтинівка – Київ – військовослужбовців, які відкрили стрілянину у вагоні. Вказані особи мали дозвіл на носіння зброї. Попередньо встановлено, що постріли були зроблені із табельної зброї. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав”,йдеться у повідомленні.

Порушників було знято з поїзда спецпризначенцями на станції Красноград. Після проведення слідчих дій поїзд продовжив рух за маршрутом. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Наразі поїзд затримується в дорозі близько на 6 годин. Залізничники докладають максимально зусиль щоб зменшити його відставання від графіка.

“Укрзалізниця вдячна поїзній бригаді поїзда за висококваліфіковані дії у нестандартній ситуації. До прибуття правоохоронців залізничники вживали усіх можливих заходів щоб 11 пасажирів вагону не постраждали”,додали в УЗ.

Вже зібрана інформація щодо пересадок пасажирів вказаного поїзда. Укрзалізниця організовує найбільш зручні стикувальні маршрути для пасажирів, які прямують далі залізницею.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×