Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Стартував продаж ялинок: скільки коштує і де купити

В Україні у зв’язку з різдвяними святами, що наближаються, стартував продаж новорічних ялинок.

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Факти.

Як повідомляє Telegram-канал «ТРУХА. Полтава», на одному з лісгоспів Полтавщини ялинки продають за ціною від 100 гривень за штуку залежно від розміру. Так, ялинка завдовжки від двох до трьох метрів коштуватиме 150 гривень.

У Києві ярмарки із продажу натуральних хвойних дерев працюватимуть з 15 по 31 грудня включно. Їхніми організаторами будуть три комунальні підприємства — КП «Міський магазин», КП «Володимирський ринок» та КП «Житній ринок», пише «Вечірній Київ».

Свято наближається: різдвяні страви у різних країнах світу

Згідно з озвученими попередніми цінами, ялина або сосна висотою в 1 метр коштуватиме 150−200 гривень. Новорічне дерево заввишки 2 метри коштуватиме вже 400 гривень.

У Харкові продаватимуть новорічні ялинки за ціною від 108 гривень (висота 1 метр). Сосни розміром від 2 до 2 з половиною метрів коштуватимуть 204 гривні, повідомляє сайт ДП «Чугуєво-Бабчанське лісове господарство».

У Запоріжжі з 1 грудня також почали працювати ялинкові ринки. Вони відкрилися у всіх районах міста. Загалом у Запоріжжі цього року працюватимуть 114 ялинкових базарів, пише Индустриалка.

Також, окрім натуральних дерев, в Україні продаватимуть і штучні новорічні ялинки. Вартість таких виробів залежить від розміру. Ціни на штучні ялинки різні у різних виробників. Так, ялинка розміром 1,8 метра коштує від 699 гривень до 2999 гривень у різних виробників.

Фото: volynonline.com

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×