Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Нафтогаз предлагает газ для ОСМД по 44 гривны: стоимость отопления вырастет в несколько раз[:ua]Нафтогаз пропонує газ для ОСББ по 44 гривні: вартість опалення зросте в кілька разів[:]

[:ru]Компания Нафтогаз предложила газ для отопления обычных одесских квартир по цене 44 гривны за кубометр. Такую стоимость газа компания-поставщик выставила для ОСМД. Компании, обслуживающие многоквартирные дома, в полной растерянности: стоимость отопления и горячей воды в таких домах вырастет по сравнению с прошлым отопительным сезоном в 4-5 раз.

Об этом НСН узнал из сообщения today.ua.

В первых числах октября одесские ОСМД получили такие коммерческие предложения от Нафтогаза:

“Предлагаем вам рассмотреть следующие условия сотрудничества:

Цена газа за 1000 куб. составляет 43680 грн с НДС. Условия оплаты – предоплата;

Цена газа за 1000 куб составляет 44184 грн с НДС. Условия оплаты – подекадная;

Цена газа за 1000 м куб. составляет 44694 грн с НДС. Условия оплаты – постоплата.

Период поставки газа – октябрь 2021”.

[:ru]Нафтогаз предлагает газ для ОСМД по 44 гривны: стоимость отопления вырастет в несколько раз[:ua]Нафтогаз пропонує газ для ОСББ по 44 гривні: вартість опалення зросте в кілька разів[:]

То есть, компаниям, которые обслуживают многоквартирные дома и которые приравнены теперь к коммерческим, могут получать газ лишь по коммерческим ценам. Соответственно, Нафтогаз предложил им газ по рыночным ценам. Причем, цены будут несколько отличаться в зависимости от условий оплаты.

По предоплате тариф будет наиболее дешевым (если здесь вообще уместно это слово) – 43,68 гривны за кубометр. А если платить по факту получения газа, то кубометр обойдется в 44,69 гривны.

Таким образом, стоимость отопления и горячей воды в наступающем отопительном сезоне по тарифам Нафтогаза будет в 4-5 раза выше, чем прошлой зимой.

Кстати, недавно “НСН” писал:

“Давайте людям говорить правду”, – Разумков назвал настоящую цену газа

“Ловушка для ОСМД”: кто будет платить за газ зимой вдвое дороже

 [:ua]Компанія Нафтогаз запропонувала газ для опалення звичайних квартир за ціною 44 гривні за кубометр. Таку вартість газу компанія-постачальник виставила для ОСББ. Компанії, які обслуговують багатоквартирні будинки, у повній розгубленості: вартість опалення і гарячої води в таких будинках виросте у порівнянні з минулим опалювальним сезоном в 4-5 разів.

Про це НСН дізнався з повідомлення today.ua.

У перших числах жовтня одеські ОСББ отримали такі комерційні пропозиції від Нафтогазу:

“Пропонуємо вам розглянути наступні умови співпраці:

Ціна газу за 1000 куб. Становить 43680 грн з ПДВ. Умови оплати – передоплата;

Ціна газу за 1000 куб становить 44184 грн з ПДВ. Умови оплати – подекадно;

Ціна газу за 1000 м куб. Становить 44694 грн з ПДВ. Умови оплати – післяплата.

Період постачання газу – жовтень 2021 “.

[:ru]Нафтогаз предлагает газ для ОСМД по 44 гривны: стоимость отопления вырастет в несколько раз[:ua]Нафтогаз пропонує газ для ОСББ по 44 гривні: вартість опалення зросте в кілька разів[:]

Тобто, компаніям, які обслуговують багатоквартирні будинки і які прирівняні тепер до комерційних, можуть отримувати газ лише за комерційними цінами. Відповідно, Нафтогаз запропонував їм газ за ринковими цінами. Причому, ціни будуть дещо відрізнятися в залежності від умов оплати.

За передоплатою тариф буде найдешевшим (якщо тут взагалі доречне це слово) – 43,68 гривні за кубометр. А якщо платити по факту отримання газу, то кубометр обійдеться в 44,69 гривні.

Таким чином, вартість опалення і гарячої води у прийдешньому опалювальному сезоні за тарифами Нафтогазу буде в 4-5 раз вища, ніж минулої зими.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

“Давайте людям казати правду”, – Разумков назвав справжню ціну газу

“Пастка для ОСББ”: хто платитиме за газ взимку вдвічі дорожче

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×