Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Австрия и Нидерланды открылись для вакцинированных украинцев[:ua]Австрія та Нідерланди відкрилися для вакцинованих українців[:]

[:ru]Австрия и Нидерланды с 1 июля разрешили въезд вакцинированным украинцам с туристической целью.

Об этом сообщил министр иностранных дел Дмитрий Кулеба в Тwitter, передает УНИАН, информирует НСН.

Въезд без карантина разрешат владельцам COVID-сертификата о полной вакцинации, если вторая доза, необходимая для полной иммунизации, была сделана более чем за 14 дней до въезда.

Условия въезда в Австрию

Украинцы смогут попасть в Австрию при условии наличия полной вакцинации, сделанной минимум за 14 дней до поездки и не позднее 270 дней.

Въезд без предварительной регистрации и карантина возможен с полными прививками вакцинами: Comirnaty (INN) от BioNtech/Pfizer; Vaxzevria COVID-19 Vaccine; AstraZeneca Covishield от Serum Institute of India; COVID-19 Vaccine Janssen от Johnson & Johnson; mRNA-1273 Covid-19 Vaccine от Moderna; Sinopharm/BIBP SARS–CoV-2 Vaccine (Vero Cell), Inactivated, Sinovac.

Для невакцинированных лиц предусмотрен въезд с регистрацией и карантином: после въезда необходимо непременно пойти на 10-тидневный карантин, который может быть прекращен при предъявлении отрицательного результата теста, но не ранее чем на 5-й день после въезда.

Читайте еще: В МИД Украины надеются, что границы с ЕС откроются через две недели

Условия въезда в Нидерланды

Нидерланды будут впускать туристов, получивших полный курс одной из следующих вакцин: Pfizer/BioNTech (Comirnaty), Astra Zeneca EU (Vaxzevria), Johnson & Johnson (Janssen), Moderna (Spikevax), Astra Zeneca-SK Bio (Vaxzevria), Serum Institute of India (Covishield), Sinopharm BIBP, Sinovac.

Нидерланды также принимают сертификаты, выданные в рамках Европейского цифрового сертификата COVID (DCC) и других сертификатов прививок COVID-19.

Напомним:

24 февраля в Украине началась кампания по вакцинации. Прививки делают такими препаратами:

  • CoviShield (та самая вакцина Oxford/AstraZeneca, которую изготавливают в Индии) — Украина получила 500 тысяч доз;
  • AstraZeneca, которую изготавливают в Южной Корее, — Украина получила 367 200 доз;
  • AstraZeneca, которую изготавливают в Италии, — Украина получила 705 600 доз;
  • CoronaVac — Украина получила 1,9 миллиона доз;
  • Pfizer — Украина получила 1 064 700 доз в рамках COVAX и 367 370 доз в рамках прямого контракта.

[:ua]Австрія та Нідерланди з 1 липня дозволили в’їзд вакцинованим українцям із туристичною метою.

Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба у Тwitter, пише УНІАН, передає НСН.

В’їзд без карантину дозволять власникам COVID-сертифікату про повну вакцинацію, якщо друга доза, необхідна для повної імунізації, була зроблена більше ніж за 14 днів до в’їзду.

Умови в’їзду до Австрії

Українці зможуть потрапити до Австрії за умови наявності повної вакцинації, зробленої мінімум за 14 діб до поїздки і не пізніше 270 днів.

В’їзд без попередньої реєстрації та карантину можливий із повними щепленнями вакцинами: Comirnaty (INN) від BioNtech/Pfizer; Vaxzevria COVID-19 Vaccine; AstraZeneca Covishield від Serum Institute of India; COVID-19 Vaccine Janssen від Johnson & Johnson; mRNA-1273 Covid-19 Vaccine від Moderna; Sinopharm/BIBP SARS–CoV-2 Vaccine (Vero Cell), Inactivated, Sinovac.

Для невакцинованих осіб передбачений в’їзд з реєстрацією та карантином: після в’їзду необхідно неодмінно піти на 10-тиденний карантин, який може бути припинений при пред’явленні негативного результату тесту, але не раніше ніж на 5-й день після в’їзду.

Читайте ще: У МЗС України сподівються, що кордони з ЄС відкриються за два тижні

Умови в’їзду до Нідерландів

Нідерланди впускатимуть туристів, які отримали повний курс однієї з наступних вакцин: Pfizer/BioNTech (Comirnaty), Astra Zeneca EU (Vaxzevria), Johnson & Johnson (Janssen), Moderna (Spikevax), Astra Zeneca-SK Bio (Vaxzevria), Serum Institute of India (Covishield), Sinopharm BIBP, Sinovac.

Нідерланди також приймають сертифікати, видані в рамках Європейського цифрового сертифіката COVID (DCC) та інших сертифікатів щеплень COVID-19.

Нагадаємо:

24 лютого в Україні розпочалася кампанія з вакцинації. Щеплення роблять наступними препаратами:

  • CoviShield (та сама вакцина Oxford/AstraZeneca, яку виготовляють в Індії) — Україна отримала 500 тисяч доз;
  • AstraZeneca, яку виготовляють у Південній Кореї, — Україна отримала 367 200 доз;
  • AstraZeneca, яку виготовляють в Італії, — Україна отримала 705 600 доз;
  • CoronaVac — Україна отримала 1,9 мільйона доз;
  • Pfizer — Україна отримала 1 064 700 доз у межах COVAX та 367 370 доз у межах прямого контракту.

[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×