Купити квартиру в Дніпрі

Після війни в Україні буде нова логістична система

Після війни в Україні буде нова логістична система

Після війни в Україні буде нова логістична система – більш гнучка і адаптована до можливих зовнішніх загроз. Її почали будувати вже зараз. Про це повідомляють у Мінінфраструктурі, передає НСН.

“Уже зараз в країні формується гнучка логістична система, що швидко реагує на зовнішні загрози, адаптується до них. Це важливо як в розрізі роботи підприємств, так і в забезпеченні оперативної евакуації населення з небезпечних зон”, – наголошується в повідомленні в телеграм-каналі Мінінфраструктури з посиланням на слова міністра Кубракова.

Кубраков також зазначив, що вже зараз ведуться переговори зі світовими експертами не тільки щодо відновлення міст, а й щодо створення конкретних інструментів для їхнього захисту.

“Маємо звикати до того, що фактор захисту життя проникатиме в усі сфери нашої діяльності: від побуту — до роботи і подорожей. Тільки в таких умовах українці зможуть реально розпочати процес відновлення економіки і розвитку власної незалежності”, – сказав міністр інфраструктури.

Він також заявив, що на нараді з президентом України Володимиром Зеленським обговорив розвиток української економіки в умовах воєнного часу.

“Одна з ключових тем – проведення посівної компанії і перезапуск економіки. Команда Мінінфраструктури працює в режимі 24/7, щоб логістика вантажів працювала стабільно. Це запорука того, що українські аграрії вчасно отримають добрива, техніку, запчастини до неї, пальне, а наші підприємства зможуть отримувати сировину і експортувати свою продукцію”, – повідомив Кубраков.

За його словами, наразі на державному рівні розглядаються різні варіанти диверсифікації імпорту пального — проводяться переговори з найбільшими світовими постачальниками, укладаються відповідні угоди.

Раніше повідомлялося, що після війни в Україні будуватимуть житло за типом ізраїльського – з бомбосховищами і підземним паркінгом. Крім того, у квартирах повинні бути “кімнати безпеки” – індивідуальні бомбосховища у стрижні будинку, який має вистояти у випадку потрапляння ракети.

Що буде з Україною після війни: два прогнози

Австралію запросили до відновлення Херсона після війни

Професії, яких найбільше потребуватиме Україна після війни

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×