Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Подозреваемый в убийстве Маши Борисовой повесился в камере[:ua]Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марійки Борисової повісився у камері[:]

[:ru]Подозреваемый в изнасиловании и убийстве 7-летней Марии Борисовой наложил на себя руки в СИЗО Херсона. Об этом НСН сообщает, ссылаясь Прямой.

Сообщается, что мужчина сделал веревку из простыни и прикрепил ее к окну. Он повесился, пока его сокамерник спал.

Правоохранители получили информацию о смерти подозреваемого утром 23 апреля.

Кроме того, в сети появилась информация, что мужчина оставил после себя записку. В ней он якобы просил прощения у дочери и писал о своей невиновности.

Правда, в полиции этот факт не подтвердили, но и не опровергли.

[:ru]Подозреваемый в убийстве Маши Борисовой повесился в камере[:ua]Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марійки Борисової повісився у камері[:]

Машенька училась в первом классе

Напомним, тело 7-летней Марии Борисовой, которая пропала вечером 7 марта, обнаружили 11 марта в поселке Счастливый во время повторного осмотра территории населенного пункта в недостроенной нежилой постройке. Предварительной причиной смерти девочки является механическая асфиксия, то есть удушение.

14 марта полицейские сообщили о подозрении в изнасиловании и умышленном убийстве малолетнего ребенка 62-летнему мужчине, который ранее неоднократно привлекался к уголовной ответственности. Он – житель поселка и знакомый семьи погибшей. Подозреваемый в убийстве и изнасиловании мужчина жил неподалеку от отца девочки.

На Харківщині в морзі переплутали тіла померлих (відео)[:ua]Підозрюваний у зґвалтуванні та вбивстві 7-річної Марії Борисової наклав на себе руки в СІЗО Херсона. Про це НСН повідомляє, посилаючись Прямий.

Повідомляється, що чоловік зробив мотузку з простирадла і прикріпив її до вікна. Він повісився, поки його співкамерник спав.

Правоохоронці отримали інформацію про смерть підозрюваного зранку 23 квітня.

Крім того, у мережі з’явилася інформація, що чоловік залишив після себе записку. У ній він нібито просив вибачення у доньки та писав про свою невинуватість.

Щоправда, у поліції цей факт не підтвердили, але й не спростували.

[:ru]Подозреваемый в убийстве Маши Борисовой повесился в камере[:ua]Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марійки Борисової повісився у камері[:]

Марійка навчалася в першому класі

Нагадаємо, тіло 7-річної Марії Борисової, яка зникла ввечері 7 березня, виявили 11 березня в селищі Щасливому під час повторного огляду території населеного пункту в недобудованій нежитловій споруді. Попередньою причиною смерті дівчинки є механічна асфіксія, тобто удушення.

14 березня поліцейські повідомили про підозру у зґвалтуванні та умисному вбивстві малолітньої дитини 62-річному чоловіку, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Він – житель селища та знайомий родини загиблої. Підозрюваний у вбивстві та зґвалтуванні чоловік мешкав неподалік від батька дівчинки.

На Харківщині в морзі переплутали тіла померлих (відео)[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×