Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Новые цены на проезд в Украине[:ua]Нові ціни на проїзд в Україні[:]

[:ru]Практически во всех городах Украины перевозчики увеличили цены на проезд в автотранспорте.

Об этом НСН узнал из сообщения на сайте “РБК-Украина“.

Практически во всех городах нашей страны перевозчики резко увеличили цены, а местные органы самоуправления объясняют это тем, что вследствие пандемии коронавирусной инфекции, снизилось число пассажиров и подорожали комплектующие автотранспорта, и затраты нужно как-то компенсировать.

[:ru]Новые цены на проезд в Украине[:ua]Нові ціни на проїзд в Україні[:]

Средние цены по стране колеблются в пределах от 8 до 12 гривен. Первым городом, где пообещали повысить стоимость проезда в “маршрутках” стал Львов, а, к примеру, в Виннице, цену поднимут уже с 1 июня.

Отметим, что первые обсуждения цены на проезд в общественном транспорте, начались еще в феврале текущего года.

Транспортные компании в течение нескольких месяцев безуспешно пытались обосновать новые тарифы, предоставляя необходимые документы о затратах на обслуживание техники и падении пассажиропотока, требую установить стоимость проезда в 12 гривен. Однако, такая цена касалась только пригородных “маршруток” и общественного транспорта, курсирующего в темное время суток.

Пока же, в нескольких городах проезд пока стоит:

  • Киев – 10 гривен;
  • Харьков – от 8 до 10 гривен;
  • Днепр – 8 гривен;
  • Одесса – от 7 до 8 гривен;
  • Львов – 7 гривен.

Впрочем, уже известно, что стоимость проезда во Львове уже выросла, и не только в “маршрутках”, но и в общественном электротранспорте. В частности, цена за проезд в маршрутных такси, троллейбусах и трамваев составляет 10 гривен.

К том же, существует некий своеобразный разброс цен: в киосках за проезд в электротранспорте берут 9 гривен за билет, но за эту же услугу, оплаченную кодом, СМС или через терминал, необходимо заплатить только 8,5 гривны.

Кстати, недавно “НСН” писал: Первый в Украине город ввел бесплатный проезд в общественном транспорте[:ua]Практично у всіх містах України перевізники збільшили ціни на проїзд у автотранспорті.

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті “РБК-Україна“.

Практично у всіх містах нашої країни перевізники різко збільшили ціни, а місцеві органи самоврядування пояснюють це тим, що внаслідок пандемії коронавирусной інфекції, знизилося число пасажирів і подорожчали комплектуючі автотранспорту, і витрати треба якось компенсувати.

[:ru]Новые цены на проезд в Украине[:ua]Нові ціни на проїзд в Україні[:]

Середні ціни по країні коливаються в межах від 8 до 12 гривень. Першим містом, де пообіцяли підвищити вартість проїзду в “маршрутках” став Львів, а, приміром, у Вінниці, ціну піднімуть вже з 1 червня.

Зазначимо, що перші обговорення ціни на проїзд у громадському транспорті, почалися ще в лютому поточного року.

Транспортні компанії протягом декількох місяців безуспішно намагалися обґрунтувати нові тарифи, надаючи необхідні документи про витрати на обслуговування техніки та падіння пасажиропотоку, вимагаю встановити вартість проїзду в 12 гривень. Однак, така ціна стосувалася тільки приміських “маршруток” і громадського транспорту, що курсує в темний час доби.

Поки ж, в декількох містах проїзд поки стоїть:

  • Київ – 10 гривень;
  • Харків – від 8 до 10 гривень;
  • Дніпро – 8 гривень;
  • Одеса – від 7 до 8 гривень;
  • Львів – 7 гривень.

Втім, вже відомо, що вартість проїзду у Львові вже виросла, і не тільки в “маршрутках”, але й у громадському електротранспорті. Зокрема, ціна за проїзд у маршрутних таксі, тролейбусах і трамваїв становить 10 гривень.

До того ж, існує якийсь своєрідний розкид цін: в кіосках за проїзд в електротранспорті беруть 9 гривень за квиток, але за цю ж послугу, сплачену кодом, СМС або через термінал, необхідно заплатити лише 8,5 гривні.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Перший в Україні місто ввів безкоштовний проїзд у громадському транспорті[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×