Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]На Херсонщине агроном случайно убил 218 краснокнижных журавлей[:ua]На Херсонщині агроном випадково вбив 218 червонокнижних журавлів[:]

[:ru]На Херсонщине произошла массовая гибель журавлей, занесенных в Красную книгу. В этом обвиняют местного агронома. Его будут судить, передает НСН.

Массовая гибель краснокнижных журавлей в заповеднике «Аскания-Нова» на Херсонщине произошла из-за одного из агрономов, который нарушил правила обработки земли от вредителей.

Известно, что в период с декабря 2020 года по январь 2021 года агроном использовал пестициды на своих полях, что и привело к гибели редких птиц. Редкие журавли отравились зернами пшеницы, обработанными пестицидами.

От отравления погибли 218 серых журавлей, занесенных в Красную книгу Украины, чем государству нанесен материальный ущерб на сумму 3 млн 270 тыс. грн.

[:ru]На Херсонщине агроном случайно убил 218 краснокнижных журавлей[:ua]На Херсонщині агроном випадково вбив 218 червонокнижних журавлів[:]

Теперь агроному грозит штраф в размере до ста необлагаемых минимумов доходов граждан или общественные работы на срок от 120 до 200 часов, либо ограничение свободы на срок до двух лет.

Ранее в СМИ сообщали, что массовая гибель серых журавлей в херсонском заповеднике «Аскания-Нова» связана с отравлением. Экоинспекция Херсонской области подтвердила факт отравления журавлей, которые умерли в январе. Токсичное зерно птицы съели за пределами заповедника.

Кстати, недавно “НСН” писал:

На Херсонщине пьяный патрульный насмерть сбил подростка

Массовое отравление на Прикарпатье – 13 человек госпитализированы, среди них есть несовершеннолетние

Возможно отравление разведенной детской смесью: под Харьковом погиб младенец

 [:ua]На Херсонщині сталася масова загибель журавлів, занесених до Червоної книги. У цьому звинувачують місцевого агронома. Його судитимуть, передає НСН.

Масова загибель червонокнижних журавлів у заповіднику «Асканія-Нова» на Херсонщині сталася через одного з агрономів, який порушив правила обробки землі від шкідників.

Відомо, що в період із грудня 2020 року до січня 2021 року агроном використовував пестициди на своїх полях, що і призвело до загибелі рідкісних птахів. Рідкісні журавлі отруїлися зернами пшениці, обробленими пестицидами.

Від отруєння загинули 218 сірих журавлів, занесених до Червоної книги України, чим державі було завдано матеріальних збитків на суму 3 млн 270 тис. грн.

[:ru]На Херсонщине агроном случайно убил 218 краснокнижных журавлей[:ua]На Херсонщині агроном випадково вбив 218 червонокнижних журавлів[:]

Тепер агроному загрожує штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 120 до 200 годин, або обмеження волі на строк до двох років.

Раніше у ЗМІ повідомляли, що масова загибель сірих журавлів у херсонському заповіднику «Асканія-Нова» пов’язана з отруєнням. Екоінспекція Херсонської області підтвердила факт отруєння журавлів, які померли в січні. Токсичне зерно птахи з’їли за межами заповідника.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

На Херсонщині п’яний патрульний насмерть збив підлітка

Масове отруєння на Прикарпатті – 13 осіб госпіталізовано, серед них є неповнолітні

Можливе отруєння розведеною дитячою сумішшю: під Харковом загинуло немовля

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×