Купити квартиру в Дніпрі

Проковтнув магніти та місяць жив із ними: історія 3-річного мешканця столиці

Проковтнув магніти

У Києві 3-річний хлопчик проковтнув магніти та місяць жив із ними. Лікарям вдалося врятувати маленького пацієнта, передає НСН.

Магніти всередині дитини виявили випадково. Батьки хлопчика звернулися до лікаря, коли синочок застудився. Під час обстеження маленького пацієнта у педіатра медик призначив рентген-знімок, на якому із подивом побачили 8 магнітів, замкнутих у коло.

Проковтнув магніти та місяць жив із ними:  фото

Проковтнув магніти та місяць жив із ними: історія 3-річного мешканця столиці

Залишається загадкою, де дитина знайшла магніти, оскільки вдома таких іграшок немає, зазначається у повідомленні.

«Родину негайно відправили в Охматдит. При дообстеженні було виявлено чотири погріти в шлунку, а решту – поза ним», розповіли медики.

Проковтнув магніти та місяць жив із ними: історія 3-річного мешканця столиці

Частину магнітів лікарям вдалося витягти ендоскопічно, інші вже з допомогою хірургічного втручання. За словами завідувачки відділення ендоскопії Дарії Вороняк, магніти були в стані розпаду і знаходилися в шлунку малюка досить тривалий час, можливо близько місяця.

«За цей період виникла перфорація між шлунком і тонкою кишкою», розповіла жінка.

Медики закликають батьків не купувати дітям магніти та іграшки, у яких є такі предмети. Дорослим слід бути уважними до симптомів, які можуть свідчити про те, що дитина проковтнула магніти. Серед них – біль у животі, блювання та температура.

Якою буде погода в лютому – прогноз на останній місяць зими

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×