Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Самолет Катовице-Запорожье совершил аварийную посадку[:ua]Літак Катовіце-Запоріжжя здійснив аварійну посадку[:]

[:ru]Неприятный инцидент произошел сегодня, 15 июня, с самолетом, летевшим из Польши в Украину, передает НСН, ссылаясь на РБК-Україна.

Самолет авиакомпании Wizz Air, летевший из польского Катовице в Запорожье, вернулся в аэропорт вылета и совершил аварийную посадку. В результате инцидента никто не пострадал.

Об этом пишет польское издание RMF.

Сообщается, что пилот решил совершить вынужденную посадку из-за технической неисправности шасси. Решение было принято сразу после взлета, но из-за полных топливных баков самолет около часа кружил над аэропортом Катовице, поскольку для безопасной посадки необходимо снизить массу.

“Эта модель самолета не может сливать топливо, поэтому его сжжигали во время полета у нашего аэропорта”, – отметил представитель аэропорта Катовице Петр Адамчик.

Посадка проводилась при содействии спасательно-пожарной службы аэропорта и пожарной части, но необходимости в их вмешательстве не было.

Кстати, недавно “НСН” писал:

Военный самолет упал в жилом секторе в Барановичах, что в Белоруссии – есть погибшие (фото, видео)

[:ua]Неприємний інцидент стався сьогодні, 15 червня, з літаком, що прямував із Польщі до України, передає НСН, посилаючись на РБК-Україна.

Літак авіакомпанії Wizz Air, який летів з польського Катовіце до Запоріжжя, повернувся в аеропорт вильоту та здійснив аварійну посадку. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Про це пише польське видання RMF.

Повідомляється, що пілот вирішив здійснити вимушену посадку через технічну несправність шасі. Рішення було прийнято відразу після зльоту, але через повні паливні баки літак близько години кружляв над аеропортом Катовіце, оскільки для безпечної посадки необхідно знизити масу.

“Ця модель літака не може зливати паливо, тому його було спалено під час польоту біля нашого аеропорту”, – зазначив представник аеропорту Катовіце Петро Адамчик.

Посадка проводилася за сприяння рятувально-пожежної служби аеропорту та пожежної частини, але необхідності в їх втручанні не було.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

Військовий літак впав у житловому секторі в Барановичах, що в Білорусі – є загиблі (фото, відео)[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×