Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Як оформити цифрову картку «єПідтримка» для підлітків через Приватбанк

Цифрові карти «єПідтримка» для підлітків – як оформити та отримати «ковідну тисячу» дітям від 14 років

ПриватБанк розпочав оформлення спеціальних цифрових карток “єПідтримка” для громадян України від 14 років, картки оформляються підліткам, які мають “зелений” COVID-сертифікат у додатку “Дія”. Про це повідомляє прес-служба банку. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Українські новини.

За даними прес-служби, підлітки, які є клієнтами банку, зможуть відкрити картку в мобільному додатку Приват24. Для цього потрібно зайти у вкладку “Гаманець”, натиснути меню “Додати” та вибрати картку єПідтримка. Для зарахування грошей треба перейти за посиланням у додаток “Дія” та подати заявку на виплату допомоги на картку ПриватБанку.

Як оформити цифрову картку «єПідтримка» для підлітків через Приватбанк

Якщо у підлітка немає картки ПриватБанку, йому необхідно пройти ідентифікацію у відділенні ПриватБанку, маючи при собі ІПН та паспорт громадянина України або паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Після цього необхідно зареєструватися в Приват24 та оформити картку єПідтримка.

Кабмін розширив перелік сфер діяльності для надання можливості одержувачам допомоги придбати послуги у сфері культури, фізичної культури та спорту, освіти, друковані засоби масової інформації, товари спортивного призначення, шкільне приладдя та канцелярські вироби.

Виплату за вакцинацію розширили на підлітків: коли можна отримати тисячу гривень

Вакциновані українці зможуть отримати ще 500 грн і оплатити комуналку в рамках “єПідтримки”: деталі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×