Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Три скрытые функции Wi-Fi в смартфонах, о которых не знают многие пользователи [:ua]Три приховані функції Wi-Fi в смартфонах, про які не знають багато користувачів [:]

[:ru]Wi-Fi в смартфонах можно использовать не только для доступа к соцсетям. Есть еще несколько функций которыми можно пользоваться

Пользователи включают Wi-Fi в смартфонах в первую очередь для того, чтобы иметь доступ к соцсетям и мессенджерам, без которых мало кто в наше время представляет свою жизнь. Однако, есть еще несколько функций Wi-Fi, которые можно использовать в повседневной жизни, имея в руках смартфон. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте TODAY.UA.

[:ru]Три скрытые функции Wi-Fi в смартфонах, о которых не знают многие пользователи [:ua]Три приховані функції Wi-Fi в смартфонах, про які не знають багато користувачів [:]

Вывод изображения со смартфона на телевизор через Wi-Fi

Чтобы просмотреть видео со смартфона на большом экране TV, достаточно воспользоваться функцией “Трансляция” и через Wi-Fi подсоединить смартфон к телевизору.

Для этого перейдите в настройки телефона, выберите раздел Wi-Fi, найдите “Подключение устройства” и начните поиск доступных девайсов. Как только устройство обнаружено, дайте разрешение на подключение. Если вы не сумели найти функцию, используйте программу Miracast.

Передача файлов по Wi-Fi Direct

Для передачи файлов между устройствами через Wi-Fi Direct нужно включить Wi-Fi на двух девайсах, перейти в Wi-Fi Direct, и в списке выбрать нужный смартфон. Когда смартфоны синхронизируются, можно передавать данные. Выберите любой файл, нажмите “Отправить”, после чего нажмите на “Wi-Fi Direct”. После подтверждения файл будет отправлен на другое устройство.

Передача файлов по Wi-Fi с помощью приложений

Передавать файлы между смартфонами по Wi-Fi намного быстрее, чем по Bluetooth. Установите из Google Play одно из приложений (SHAREit, Filedrop либо Instashare) на оба телефона и обеспечьте между ними соединение. Дальше вы сможете передавать файлы с устройства на устройство.

Кстати, недавно “НСН” писал: Доступ к правосудию для всех – в Украине заработало приложение “єСуд”

 

 

 

 

 [:ua]Wi-Fi в смартфонах можна використовувати не тільки для доступу до соцмереж. Є ще кілька функцій, якими можна користуватися

Користувачі включають Wi-Fi в смартфонах в першу чергу для того, щоб мати доступ до соціальних мереж і месенджерів, без яких мало хто в наш час уявляє своє життя. Однак, є ще кілька функцій Wi-Fi, які можна використовувати у повсякденному житті, маючи в руках смартфон. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

[:ru]Три скрытые функции Wi-Fi в смартфонах, о которых не знают многие пользователи [:ua]Три приховані функції Wi-Fi в смартфонах, про які не знають багато користувачів [:]

Вивід зображення зі смартфона на телевізор через Wi-Fi

Щоб переглянути відео зі смартфона на великому екрані TV, досить скористатися функцією “Трансляція” і через Wi-Fi підключити смартфон до телевізора.

Для цього перейдіть в налаштування телефону, виберіть розділ Wi-Fi, знайдіть “Підключення пристрою” і почніть пошук доступних девайсів. Як тільки пристрій виявлено, дайте дозвіл на підключення. Якщо ви не зуміли знайти функцію, використовуйте програму Miracast.

Передача файлів за допомогою Wi-Fi Direct

Для передачі файлів між пристроями через Wi-Fi Direct потрібно включити Wi-Fi на двох девайсах, перейти в Wi-Fi Direct, і в списку вибрати потрібний смартфон. Коли смартфони синхронізуються, можна передавати дані. Виберіть будь-який файл, натисніть “Надіслати”, після чого натисніть на “Wi-Fi Direct”. Після підтвердження файл буде відправлений на інший пристрій.

Передача файлів по Wi-Fi з допомогою додатків

Передавати файли між смартфонами по Wi-Fi набагато швидше, ніж по Bluetooth. Встановіть з Google Play одне з додатків (SHAREit, Filedrop або Instashare) на обидва телефони і забезпечте між ними з’єднання. Далі ви зможете передавати файли з пристрою на пристрій.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Доступ до правосуддя для всіх – в Україні запрацювала програма “єСуд”

 

 

 

 

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×