Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Собака, которая болеет за участников Олимпиады – 2020 развеселила сеть (видео) [:ua]Собака, яка уболіває за учасників Олімпіади – 2020 розвеселила мережу (відео)[:]

[:ru]Ретривер искренне болел за участников соревнований по верховой езде.

Сеть покорила собака, которая болела за участников Олимпиады-2020. Животное было почти не оторвать от экрана телевизора. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте «Дивогляд», со ссылкой на ТикТок.

Животное по кличке Уиллоу породы золотистый ретривер искренне болело за участников соревнований по верховой езде, которые состоялись в рамках Олимпийских игр-2020. Собака стояла у телевизора и внимательно наблюдала за событиями в онлайн-трансляции.

@willowthepillow20

10/10 for Olympic participation #tokyoolympics #tokyo2020 #tokyo #olympics #goldenretriever #teamgb #foryou #fyp #dressage

♬ Originalton – WillowThePillow20

Хозяева Уиллоу рассказали, что его было почти не оторвать от экрана. Он не отзывался ни на свое прозвище, ни даже на запах еды. Все, что было на тот момент важно для него – соревнование.

Пользователи сети отметили навыки болельщика у собаки, а само видео собрало более 700 тыс просмотров в сети.

Кстати, недавно “НСН” писал: Крыса сорвала заседание парламента (видео)

 [:ua]Ретривер щиро вболівав за учасників змагань з верхової їзди.

Мережу підкорила собака, яка вболівала за учасників Олімпіади-2020. Тварину було майже не відірвати від екрану телевізора. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті «Дивогляд», з посиланням на ТікТок.

Тварина на прізвисько Віллоу породи золотистий ретривер щиро вболівала за учасників змагань з верхової їзди, які відбулися в рамках Олімпійських ігор-2020. Собака стояла біля телевізора і уважно спостерігала за подіями в онлайн-трансляції.

@willowthepillow20

10/10 for Olympic participation #tokyoolympics #tokyo2020 #tokyo #olympics #goldenretriever #teamgb #foryou #fyp #dressage

♬ Originalton – WillowThePillow20

Господарі Віллоу розповіли, що його було майже не відірвати від екрану. Він не озивався ні на своє прізвисько, ні, навіть, на запах їжі. Все, що було на той момент важливо для нього – змагання.

Користувачі мережі відзначили навички вболівальника у собаки, а саме відео зібрало понад 700 тисяч переглядів у мережі.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Щур зірвала засідання парламенту (відео)

 [:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×