Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Шокирующий инцидент – в Днепре пятиклассник избил свою бабушку на территории школы[:ua]Шокуючий інцидент – в Дніпрі п’ятикласник побив свою бабусю на території школи[:]

[:ru]11-летний мальчик избил свою бабушку до крови на территории школы

Шокирующий инцидент произошел 22 сентября на территории 141-й школы. 11-летний мальчик, ученик 5-го класса этого учебного учреждения, напал на свою бабушку, бил ее руками по лицу и голове, до крови разбил нос. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте Украина Криминальная

Первую помощь женщине оказывали работники школы.

[:ru]Шокирующий инцидент - в Днепре пятиклассник избил свою бабушку на территории школы[:ua]Шокуючий інцидент - в Дніпрі п'ятикласник побив свою бабусю на території школи[:]

На место ЧП вызвали скорую помощь и полицию. На сегодняшний день маленький тиран находится в одной из детских городских больниц, где проходит обследование.

В департаменте гуманитарной политики Днепровского горсовета рассказали, что в сентябре ученик посещал школьного психолога. Его поведение в худшую сторону изменилась только в этом году. Сейчас в школе находятся представители ювенальной превенции.

Также известно, что мальчика воспитывает бабушка, которая очень любит своего внука и все делает, чтобы мальчик продолжал ходить в школу и получать знания.

Возможно, причиной такой агрессии могло послужить какое-то замечание либо нравоучение бабушки в адрес внука. Другой вопрос, что это далеко не нормальная ситуация, которую нельзя оставлять без внимания.

В полиции рассказали, что ранее данная семья в поле зрения правоохранителей не попадала.

Кстати, недавно “НСН” писал: Школьник ждал маму на площадке – подробности инцидента травмирования мальчика футбольными воротами

 

 [:ua]11-річний хлопчик побив свою бабусю до крові на території школи

Шокуючий інцидент стався 22 вересня на території 141-ї школи. 11-річний хлопчик, учень 5-го класу цього навчального закладу, напав на свою бабусю, бив її руками по обличчю та голові, до крові розбив ніс. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті “Україна Кримінальна”

Першу допомогу жінці надавали працівники школи.

[:ru]Шокирующий инцидент - в Днепре пятиклассник избил свою бабушку на территории школы[:ua]Шокуючий інцидент - в Дніпрі п'ятикласник побив свою бабусю на території школи[:]

На місце пригоди викликали швидку допомогу та поліцію. На сьогоднішній день маленький тиран перебуває в одній з дитячих міських лікарень, де проходить обстеження.

У департаменті гуманітарної політики Дніпровської міськради розповіли, що у вересні учень відвідував шкільного психолога. Його поведінка в гіршу сторону змінилася тільки в цьому році. Зараз в школі знаходяться представники ювенальної превенції.

Також відомо, що хлопчика виховує бабуся, яка дуже любить свого онука і все робить, щоб хлопчик продовжував ходити до школи і здобувати знання.

Можливо, причиною такої агресії могло послужити якесь зауваження або мораль бабусі на адресу онука. Інше питання, що це далеко не нормальна ситуація, яку не можна залишати без уваги.

У поліції розповіли, що раніше дана сім’я в поле зору правоохоронців не потрапляла.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Школяр чекав маму на майданчику – подробиці інциденту травмування хлопчика футбольними воротами

 

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×