Купити квартиру в Дніпрі

Що робити у разі переплати за газ у попереднього постачальника – Нафтогаз

что делать при переплате за газ

Газопостачальна компанія НАК «Нафтогаз України» розповіла, що робити у разі переплати за газ у попереднього постачальника

Про це повідомила прес-служба компанії у відповідь на запитання клієнта під постом у Фейсбук, передає НСН

“Ще б усі користувачі ну дуже раділи б, якби ви перекинули переплати з рахунку на рахунок. Були б вам безмежно вдячні. Бачите як люди в період війни, намагаючись, відривають останнє, а оплачують. А ви не хочете народу допомогти”, – написав чоловік.

У відповідь на це Нафтогаз уточнили, що на даний момент механізму автоматичного переказу коштів між компаніями не існує.

При цьому у разі переплати у минулого постачальника можна звернутися до попередньої компанії з відповідною письмовою заявою.

“На жаль, на даний момент механізму автоматичного переказу коштів між компаніями не існує. Якщо у Вас є переплата у минулого постачальника, ми рекомендуємо звернутися++ до Вашої попередньої газопостачальної компанії з відповідною письмовою заявою. Більш детальну інформацію про процес повернення коштів та перелік необхідних документів зможе надати Ваш попередній постачальник газу”, – йдеться у повідомленні.

Що робити у разі переплати за газ у попереднього постачальника - Нафтогаз

Новий постачальник газу “НАФТОГАЗ”: що треба знати про тарифи, субсидії і порядок оплати

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×