Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Смертность среди вакцинированных от COVID-19 – связано ли это с прививкой[:ua]Смертність серед вакцинованих від COVID-19 – чи пов’язані летальні випадки зі щепленням [:]

[:ru]В Украине зафиксировали больше 100 смертей среди вакцинированных от COVID-19.  Министр здравоохранения Виктор Ляшко сказал, что если бы был случай смерти именно от Covid-прививки – ему бы доложили

119 смертей зафиксировали в Украине среди вакцинированных против коронавируса.Об этом сказал министр здравоохранения Виктор Ляшко в интервью «Украинской правде», передает НСН

“119. Это количество людей, у которых в течение месяца после укола зафиксированы серьезные неблагоприятные события после иммунизации, в частности, летальные случаи” – сказал Ляшко

“Украинская правда” уточнила, идет ли речь именно о смертях. Ляшко подчеркнул, что 119 – это летальные исходы.

В то же время министр подчеркнул, что “эта цифра ни о чем”. Он объяснил, что, например, от инсульта каждые 6 минут умирает человек. По словам Ляшко, инсульт может произойти у пожилого человека, который пришел на прививку. Это может случиться и в очереди за прививкой, и через 5 минут после нее.

Он также затруднился ответить на вопрос, есть ли в Украине хотя бы один случай доказанной связи между прививкой и смертью человека.

Ляшко отметил, что не возглавляет национальную комиссию по расследованию. Но, если бы такой случай был, то ему бы доложили.

Почему это важно

С начала вакцинальной кампании в Украине сделано 16 210 280 прививок.  Всего вакцинировано 9 151 480 человек. Первую дозу вакцины получили 9 151 478 человек, полностью иммунизированы – 7 058 802 человека.

Таким образом, уровень смертности среди людей, получивших прививку очень низкий. Более того, каждый подобный случай расследуется. Обычно у умерших фиксируют ряд сопутствующих заболеваний

Смертность среди вакцинированных фиксируют не только в Украине, но и во всем мире. Эти случаи также редки и также подробно расследуются.

[:ru]Смертность среди вакцинированных от COVID-19 – связано ли это с прививкой[:ua]Смертність серед вакцинованих від COVID-19 – чи пов'язані летальні випадки зі щепленням [:]

Смертность среди вакцинированных в других странах

К примеру, по данным Voxukraine, в США с 14 декабря 2020 года по 19 июля 2021 года было введено более 339 миллионов доз вакцин против Covid-19.

За это время американская система отчетности о неблагоприятных событиях после вакцинации VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) получила 6207 сообщений о смерти. Это составило 0,0018% среди людей, получивших вакцину от COVID-19.

Стоить отметить, что FDA (Управление по продовольствию и медикаментам США) требует от медицинских работников сообщать VAERS о любой смерти после вакцинации против Covid-19. Даже если непонятно, стала ли именно вакцина причиной.

В Германии с начала вакцинации против ковид (27 декабря 2020 года) по 31 января 2021 года было проведено 2 467 918 прививок.  За то время зафиксировали 113 смертей среди вакцинированных.

При этом не было зафиксировано ни одного случая смерти, который стал бы прямым следствием вакцинации от коронавируса.

Пресс-секретарь института имени Пауля Эрлиха (PEI) на запрос DW сообщила, что 20 вакцинированных пациентов скончались с диагнозом Covid-19. При этом у 19 из них не была завершена вакцинация. 43 человека с рядом хронических заболеваний умерли. Они страдали от резкого ухудшения основного недуга, или от другой болезни, не связанной с вакцинацией. В 50 случаях причина смерти на момент запроса не была установлена.

Минздрав и ВОЗ отмечают, что вакцинация – это единственный эффективный способ защитить себя от коронавирусной болезни.

Кстати, недавно “НСН” писал: Минздрав разрешил вакцинировать детей от Covid-19: с какого возраста и каким препаратом

 

 

 

 [:ua]Смертність серед вакцинованих від COVID-19 – в Україні зафіксували більше 100 летальних випадків. Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко сказав, що якби був випадок смерті саме від Covid-щеплення – йому доповіли б.

119 смертей зафіксували в Україні серед вакцинованих проти коронавірусу.Про це сказав міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко в інтерв’ю «Українській правді», передає НСН

“119. Це кількість людей, у яких протягом місяця після уколу зафіксовані серйозні несприятливі події після імунізації, зокрема, летальні випадки” – сказав Ляшко

“Українська правда” уточнила, чи йдеться саме про смерті. Ляшко підкреслив, що 119 – це летальні випадки.

У той же час міністр підкреслив, що “ця цифра ні про що”. Він пояснив, що, наприклад, від інсульту кожні 6 хвилин помирає людина. За словами Ляшка, інсульт може статися у літньої людини, яка прийшла на щеплення. Це може статися і в черзі за щепленням, і через 5 хвилин після нього.

Він також не зміг відповісти на питання, чи є в Україні хоча б один випадок доведеного зв’язку між щепленням і смертю людини.

Ляшко зазначив, що не очолює національну комісію з розслідування. Але, якби такий випадок був, то йому б доповіли.

Чому це важливо

З початку вакцинальної кампанії в Україні зроблено 16 210 280 щеплень. Всього вакциновано 9 151 480 осіб. Першу дозу вакцини отримали 9 151 478 осіб, повністю імунізовані – 7 058 802 людини.

Таким чином, рівень смертності серед людей, які отримали щеплення дуже низький. Більше того, кожен подібний випадок розслідується. Зазвичай у померлих фіксують низку супутніх захворювань

Смертність серед вакцинованих фіксують не тільки в Україні, але і у всьому світі. Ці випадки також рідкісні і також детально розслідуються.

[:ru]Смертность среди вакцинированных от COVID-19 – связано ли это с прививкой[:ua]Смертність серед вакцинованих від COVID-19 – чи пов'язані летальні випадки зі щепленням [:]

Смертність серед вакцинованих в інших країнах

Приміром, за даними Voxukraine, у США з 14 грудня 2020 року по 19 липня 2021 року було введено понад 339 мільйонів доз вакцин проти Covid-19.

За цей час американська система звітності про несприятливі події після вакцинації VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) отримала 6207 повідомлень про смерть. Це склало 0,0018% серед людей, які отримали вакцину від COVID-19.

Варто відзначити, що FDA (Управління з продовольства і медикаментів США) вимагає від медичних працівників повідомляти VAERS про будь-які смерті після вакцинації проти Covid-19. Навіть якщо незрозуміло, чи стала саме вакцина причиною.

В Німеччині з початку вакцинації проти ковид (27 грудня 2020 року) по 31 січня 2021 року було проведено 2 467 918 щеплень. За той час зафіксували 113 смертей серед вакцинованих.

При цьому не було зафіксовано жодного випадку смерті, який став прямим наслідком вакцинації від коронавірусу.

Прес-секретар інституту імені Пауля Ерліха (PEI) на запит DW повідомила, що 20 вакцинованих пацієнтів померли з діагнозом Covid-19. При цьому у 19 з них не була завершена вакцинація. 43 людини з низкою хронічних захворювань померли. Вони страждали від різкого погіршення основного захворювання, або від іншої хвороби, не пов’язаної з вакцинацією. У 50 випадках причина смерті на момент запиту не була встановлена.

МОЗ і ВООЗ зазначають, що вакцинація – це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавирусної хвороби.

До речі, нещодавно “НСН” писав: МОЗ дозволив вакцинувати дітей від Covid-19: з якого віку і яким препаратом

 

 

 

 [:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×