Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Ім’я та фото загиблого 11 лютого ввечері українського військовослужбовця

Як повідомлялося раніше, 11 лютого в зоні проведення ООС загинули двоє українських військовослужбовців. Одного воїна вбила куля снайпера. Це сталося зранку. А увечері знову прийшла  страшна звістка – внаслідок кулеметного вогню загинув ще один військовослужбовець.

Вже відоме його ім’я. Другим воїном Збройних сил України, який загинув 11 лютого, став військовослужбовець 28 бригади імені Лицарів Зимового походу Владислав Лященко. Йому було 25 років.

Ім’я та фото загиблого 11 лютого ввечері українського військовослужбовця

Про це повідомила прес-служба його підрозділу у Facebook, передає НСН.

“Війна триває… Дуже важко писати такі повідомлення, особливо тоді, коли лише декілька днів тому ми поховали двох наших побратимів. Але, на жаль, війна знов обірвала ще одне життя, тому із болем повідомляємо, що вчора ми втратили нашого побратима. Владислав Лященко 1996 року народження, загинув увечері 11 лютого внаслідок ворожого кулеметного вогню під час переміщення на взводному опорному пункті”, – йдеться у некролозі.

Ім’я та фото загиблого 11 лютого ввечері українського військовослужбовця

Нагадаємо, 6 лютого внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої в районі Новомихайлівки загинули двоє молодих бійців 28-ї ОМБр імені Лицарів Зимового Походу. Це старший солдат Назарій Поліщук та солдат Олексій Подвезенний – обидва були зовсім молодими, але вже досвідченими воїнами.

Хлопців поховали у рідних селах на Луганщині та Черкащині.

Третього воїна, який підірвався разом з товаришами, рятують у Дніпрі. Хлопцю 25 років, він із Нікополя на Дніпропетровщині. Його стан важкий.

Імена і фото загиблих 6 лютого на Донбасі українських бійців

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×