Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Ім’я і фото бійця, застреленого сьогодні снайпером біля Горлівки

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 11 лютого, близько 09:30 на Донбасі ворожий снайпер смертельно поранив українського  військового. Він помер під час евакуації.

Стало відомо ім’я загиблого захисника. Як повідомив у Telegram голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов, загиблий військовий родом з Полтавщини, передає НСН, посилаючись на Новини Полтавщини.

“Скорботні вісті надійшли з фронту. Сьогодні від пострілу снайпера в районі селища Зайцеве Донецької області загинув полтавець Олександр Глушко. Боєць служив в інженерно-саперному взводі. Від себе особисто та від колективу обласної адміністрації висловлюю співчуття рідним, друзям, знайомим і побратимам нашого воїна. Вічна пам’ять Герою…”,  написав Олег Синєгубов.

Ім’я і фото бійця, застреленого сьогодні снайпером біля Горлівки

Як повідомила депутат Полтавської обласної ради Наталія Гранчак, Олександр Глушко з Рунівщини.

Глушко Олександр Вікторович народився 11 листопада 1984 року в селі Рунівщина Полтавського району, там зараз проживає Світлана Григорівна – мама Героя, розповіли в Полтавському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки на сторінці в Facebook.

Сам Олександр разом з дружиною і двома дітьми проживав у Полтаві.

Олександр вирушив захищати Україну від окупантів зі зброєю в руках 23 січня 2019 року, а вже 8 лютого був зарахований до списків 5 батальйонної тактичної групи 81 окремої аеромобільної бригади сапером інженерно-саперного взводу.

За попередньою інформацією, тіло бійця привезуть 12 лютого ввечері до Свято-Успенського кафедрального собору. Всю ніч в храмі триватиме молитва.

Ім’я і фото бійця, застреленого сьогодні снайпером біля Горлівки

Похорон відбудеться в суботу.

Місце відспівування узгоджується (розглядається площа перед обласною адміністрацією та Собор).

У лікарні помер український військовий, поранений на Донбасі ворожим снайпером

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×