Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Зеленський ввів Єрмака до РНБО

Зеленський ввів Єрмака до РНБО

Президент України Володимир Зеленський змінив склад Ради Національної Безпеки. Про це НСН повідомляє з посиланням на інформагентство УНН.

Згідно інформації, отриманої НСН , 13 лютого Зеленський підписав указ № 52/2020, яким ввів до складу РНБО нового главу Офісу президента Андрія Єрмака. Тим же указом Зеленський вивів зі складу Ради нацбезпеки колишнього главу ОП Андрія Богдана. Про це сьогодні повідомила прес-служба глави держави.

Увести до персонального складу Ради національної безпеки і оборони України Єрмака Андрія Борисовича — керівника Офісу президента України. Вивести зі складу Ради національної безпеки і оборони України Андрія Богдана, — йдеться в указі.

Указ вступає в сил з дня його оприлюднення.

Як відомо, раніше Андрій Єрмак на посаді помічника президента Зеленського провів зустріч з адвокатом президента США Рудольфо Джуліані. В якості представника глави держави Єрмак разом з главою МЗС Пристайко брав участь в переговорах «нормандської четвірки» у вересні 2019 року. Також чинний глава ОП свого часу очолював координаційну групу з обміну полоненими.

Раніше повідомлялося, що 11 лютого президент України Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади глави Офісу президента Андрія Богдана й призначив на його місце Андрія Єрмака.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×