Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

З України дозволили вивозити маски та інші засоби індивідуального захисту

З України дозволили вивозити маски та інші засоби індивідуального захисту

Кабмін України зняв заборону на експорт захисних масок та інших засобів індивідуального захисту. Про це НСН повідомляє з посиланням на пост міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тараса Качки у Фейсбуці.

Як стало відомо НСН , з 1 серпня Кабмін дозволив вивозити за кордон вказані товари. Тарас Качка написав:

«Заборону на експорт засобів індивідуального захисту знято. Це остання заборона на експорт яка діяла у зв‘язку із коронавірусом.

Це тиха, але важлива новина. Мінекономіки і МОЗ дійшли згоди, що на сьогодні можна відійти від заборони до моніторингу експорту. Уряд підтримав це рішення. Відтак 1 серпня строк дії заборони сплив і не був продовжений.

Від початку карантину для мене було вкрай важливим, щоб заборон не було взагалі, а якщо їх не можна було уникнути – то вони були найменшими. Тому я дико радію, що Україна їх ввела так мало (ЗІЗи і гречка), заборони були обгрунтовані і ми нарешті відмовилися від цієї практики».

З України дозволили вивозити маски та інші засоби індивідуального захисту

Раніше ми повідомляли: Кількість випадків коронавірусу в Україні на 4 серпня

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×