Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Уряд може переглянути прогноз курсу гривні до долара

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України розглядає можливість переглянути макроекономічний прогноз та закладений в ньому курс гривні до долара. Про це повідомив міністр Мінекономіки Тимофій Милованов під

Уряд може переглянути прогноз курсу гривні до долара

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України розглядає можливість переглянути макроекономічний прогноз та закладений в ньому курс гривні до долара. Про це повідомив міністр Мінекономіки Тимофій Милованов під час візиту на Турбоатом, передає УНІАН.

«Що стосується курсу, то я думаю, що нам доведеться переглядати прогноз курсу у макропрогнозі в напрямку більшого зміцнення. Це не означає, що курс буде меншим. Зараз 23-24 (гривні за долар – УНІАН). Ми все одно чекаємо, що буде певна девальвація. У нас в прогнозі середній курс був 26-27 на наступний рік, але що більше хороших новин для економіки, то сильнішим буде курс», — сказав Милованов.

Серед останніх хороших новин для економіки міністр назвав досягнення домовленостей щодо транзиту російського газу в Європу.

Уряд може переглянути прогноз курсу гривні до долара

Для довідки: курс долара на міжбанку станом на 11:50 23 грудня 2019 року на продажу складає 23,28 гривень за долар, курс купівлі до 23,26 гривень за долар. Курс євро на продажу знизився на 5 копійок до 25,79 гривень за євро.

Читайте також: П'ять українських компаній домовилися з російським «Газпромом» про постачання газу.

Автор: Маруся Оффон

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×