Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Вперше в історії: українські гімнастки стали чемпіонами Європи

Вперше в історії: українські гімнастки стали чемпіонами Європи

Вперше в історії: українські гімнастки виграли золото чемпіонату Європи в командній першості. На чотирьох снарядах дівчата набрали 154,663 бала, повідомляє НСН , посилаючись на Главком.

Жіноча збірна України зі спортивної гімнастики стала чемпіоном Європи в командному багатоборстві. Турнір проходить в турецькому Мармарисі. Про це повідомляється в Twitter чемпіонату.

Як повідомляє Міністерство молоді і спорту, у складі нашої команди були Ангеліна Радівілова, Анастасія Бачинська, Діана Варінська, Анастасія Мотак та Єлизавета Губарева.

Вперше в історії: українські гімнастки стали чемпіонами Європи

На чотирьох снарядах дівчата набрали 154,663 бали. Срібло здобула Румунія, у якої 154,496 пункту. Бронза отримала Угорщина із сумою 151,597.

Нагадаємо, чоловіча збірна України зі спортивної гімнастики вперше в своїй історії здобула золото на чемпіонаті Європи, який у ці дні триває в турецькому Мерсіні. До того три чемпіонати континенту поспіль виграли росіяни.

Трохи раніше золото здобула юніорська збірна України, наставницею якої є Ірина Надюк. Пізніше наш Ілля Ковтун з сумою 79,599 виграв золото в індивідуальному багатоборстві, а Володимир Костюк, небагато від земляка відставши (79,298), здобув срібло.

Щоб оперативно отримувати найважливіші новини України і світу, підписуйтесь на наш Телеграм

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×