Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Володимир Зеленський назвав Авакова «потужним міністром»

Володимир Зеленський назвав Авакова «потужним міністром»

Президент Володимир Зеленський заявив, що вважає міністра внутрішніх справ Арсена Авакова «дійсно потужним міністром» попри низку протестів за його відставку. Про це НСН повідомляє з посиланням на НВ.

Як стало відомо НСН , про це Зеленський заявив, відповідаючи на питання журналістки НВ Крістіни Бердинських під час зустрічі з представниками ЗМІ з нагоди Дня журналіста. Зустріч відбулася у суботу, 6 червня, у селі Залісся Броварського району Київської області.

На його переконання, Аваков має лишатись міністром, щоб закінчити розслідування справи про вбивство у 2016 році журналіста Павла Шеремета.

«Досі немає кращого міністра. Я вважаю його дійсно потужним міністром. Я розумію через що страйки. Я чесно відверто відповідав на це питання. Якщо людина взялась за якусь сенсаційну справу, вона повинна її довести і не повинна її кидати. Я пояснюю через звільнення (ексгенпрокурора Руслана — ред.) Рябошапки, щоб у нас не сталось питань зі справою (про вбивство активістки Катерини — ред.) Гандзюк, вона продовжилась, її доведуть до кінця, винуватці будуть за ґратами. Так само з паном Арсеном Борисовичем, я вважаю, що він повинен закінчити справу Шеремета. Для суспільства він стейкхолдер цієї ситуації, тому він має довести її до кінця»,

− сказав Зеленський.

Володимир Зеленський назвав Авакова «потужним міністром»

Зазначимо, що у п’ятницю, 5 червня, в Києві та інших містах України відбулася серія протестів з вимогою відправити у відставку главу МВС Арсена Авакова. Останньою краплею для цього стали нещодавні гучні інциденти — резонансна перестрілка в Броварах та поліцейське свавілля в Кагарлику Київської області, де правоохоронці зґвалтували жінку і катували затриманих.

Раніше ми повідомляли: Мнение: Ради второго срока Зеленский превращает Украину в стройплощадку имени себя

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×