Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В Україні четверта смерть від коронавірусу: подробиці від МВС

В Україні четверта смерть від коронавірусу: подробиці від МВС

У інфекційному відділені Тернопільської лікарні швидкої допомоги помер 68-річний хворий на COVID-19. Про це повідомляє Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом, передає УНН, інформує НСН.

“В інфекційному відділені Тернопільської лікарні швидкої допомоги помер хворий на COVID-19. Це мешканець села Ковалівка Монастириського району. Чоловікові було 68 років. Висловлюємо співчуття рідним чоловіка”, – повідомили у штабі.

Чоловік, що помер від коронавірусу на Тернопільщині, контактував з інфікованим священнослужителем Олегом Винниковим. Про це у Facebook написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, пише УНН.

Раніше ми писали: Чи правда, що молодь хворіє на коронавірус в легкій формі

“Четверта підтверджена смерть від COVID-19. Географія смертей поширюється. На цей раз це Тернопільщина. Сьогодні вранці помер чоловік 1952 р. н. Поліцією, разом з епідеміологічною службою, встановлено, що померлий громадянин Б. контактував 9 березня під час похорон у с. Швейків Монастириського району зі священиком О. В. 1963 р.н., якому 19 березня встановлений діагноз — зараження короновірусом”, — повідомив Геращенко.

“Сам священик знаходиться у реанімації Тернопільскоі клінічної лікарні в важкому стані під апаратом штучної вентиляції легень. Лікарі борються за його життя”, — додав Геращенко.

В Україні четверта смерть від коронавірусу: подробиці від МВС

З його слів, за даними свідків, під час помінального обряду були присутніми біля 70-ти осіб.

Як зазначив заступник міністра, усім особам, які спілкувались зі священником або чоловіком, який згодом помер, потрібно терміново звертатись за телефонами 102 або 103 та повідомити про це.

В Україні четверта смерть від коронавірусу: подробиці від МВС

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×