Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В Україні оголосили штормове попередження

В Україні оголосили штормове попередження

По всій Україні оголосили штормове попередження. Погоду в Україні визначатимуть атмосферні фронти. Про це НСН  повідомляє з посиланням на lenta.ua, яка посилається на Укргідрометцентр.

Як стало відомо НСН , у найближчі дні в Україні продовжать йти дощі з грозами, місцями можливий штормовий вітер і навіть град. 15 червня грозові дощі синоптики обіцяють на всій території країни. При цьому спека близько 30 градусів буде тільки на сході. У центральних, південних та північних областях максимум +28, а на заході буде прохолодніше – 23-25 тепла. У Києві 26-28 градусів тепла і дощ.

Також в понеділок вдень в південно-східній і північно-східній частинах країни місцями град і шквали 15-20 м/с (І рівень небезпеки, жовтий), а в Миколаївській і Кіровоградській областях надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

У вівторок, 16 червня, дощі припиняться тільки в Сумській області і на сході, крім Донецької області. Температура повітря не зміниться і буде від 23 градусів на заході до +31 на сході.

У Києві 16 червня короткочасні дощі, грози (вночі місцями невеликий дощ). Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі +16-18, вдень +26-28.

В Україні оголосили штормове попередження

Раніше ми повідомляли: Якою погода буде у липні: прогнози народних синоптиків

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×