Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В Покрові з’явилась нова багатофункціональна прибиральна машина

В Покрові з’явилась нова багатофункціональна прибиральна машина

Цього тижня парк комунальної техники Покрова поповнив автомобіль вакуумно-підмітального типу. Про це NikopolNews дізнався з повідомлення на сайті Покровської міської ради.

Згідно інформації, отриманої NikopolNews , прогрес у питанні оновлення парку комунальної техніки, якого останнім часом досяг Покров, видно неозброєним оком.

Ситуація, коли постійно доводилося латати морально і фізично зношену спецтехніку ще радянського зразка не могла тривати вічно. Для того, аби забезпечити необхідний рівень прибирання й утримання вулиць міста та полегшити працю комунальників було необхідне сучасне нове обладнання. Для міського голови Олександра Шаповала це стало одним з пріоритетних завдань.

Першими ластівками стали міні-навантажувачі Bobcat, які стали для МКП “Добробут” незамінними помічниками. А наприкінці минулого року до його арсеналу додалася комбінована прибиральна машина на базі автомобіля FORD.

Обладнана змінними модулями CEKSAN і TDI MUHENDISLIK, ця техніка прекрасно зарекомендувала себе за минулий зимовий період, виконуючи розчищення вулиць від снігу та посипку доріг. Машина з честю впоралася з усіма випробуваннями під час погіршення погодних умов, продемонструвавши свою ефективність. Так само добре вона показала себе в теплу пору під час прибирання вулиць від пилу і сміття.

Наявність вакуумно-підмітальних машин виводить цей процес на якісно новий рівень. Така техніка не просто видаляє пил і сміття з поверхні, але й збирає і транспортує його до місця вивантаження. Завдяки спеціальній системі, пил не розлітається навкруги.

І ось приємна новина — цього тижня парк “Доброту” поповнив ще один автомобіль такого типу. Що вкрай актуально, оскільки підприємство обслуговує не лише територію міста, а й старостинський округ.

В Покрові з’явилась нова багатофункціональна прибиральна машина

Автомобіль, як і його попередник, є справжнім “універсальним солдатом”. Змінні бункери забезпечують його роботу як влітку, так і осінньо-зимовий період.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×