Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В Індії при посадці розбився пасажирський літак

В Індії при посадці розбився пасажирський літак

Літак авіакомпанії Air India Express, на борту якого було близько 200 людей, розбився в аеропорту в південному штаті Керала під час приземлення. Про це НСН  повідомляє з посиланням на Громадське.

Як стало відомо НСН , літак прямував із Дубай, що в Об’єднаних Арабських Еміратах. Під час приземлення на посадкову смугу він викотився за її межі. На фото з місця події видно, що корпус літака розколовся щонайменше надвоє.

На місці події працюють рятувальники й пожежники. Про пожежу на місці події поки не повідомляли. Ситуацію ускладнює те, що в Індії зараз сезон проливних дощів.

Авіакомпанія в офіційній заяві повідомила про 184 пасажирів (з них 10 малолітніх дітей) і сімох членів екіпажу на борту. Частину пасажирів із травмами забрали в лікарні.

Міністр оборони Індії Раджнатх Сінгх повідомив про загиблих, але не уточнив, скільки їх саме.

За попередніми даними, на літаку перебували індійці, які не могли повернутися додому через карантин, уведений у зв’язку з коронавірусом.

В Індії при посадці розбився пасажирський літак

Раніше ми повідомляли: Під час вибуху у Бейруті постраждали кілька українців – посол

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×