Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Кривому Розі введуть безкоштовний проїзд для всіх містян

У Кривому Розі введуть безкоштовний проїзд для всіх містян

У Кривому Розі введуть безкоштовний проїзд у громадському транспорті для всіх мешканців міста. Його вводитимуть поетапно. Про це НСН повідомляє, посилаючись на Радіо Свобода.

Щоправда, називати проїзд безкоштовно можна буде лише умовно. Адже фінансуватиметься він буде з податків містян. У бюджеті вже запланували кошти на забезпечення безкоштовного проїзду в муніципальному пасажирському транспорті для всіх криворіжців

З 1 травня у Кривому Розі Дніпропетровської області запровадять безкоштовний проїзд для всіх містян. 23 грудня міськрада Кривого Рогу ухвалила міський бюджет на 2021 рік, заклавши кошти на цю програму.

Як повідомили в пресслужбі міськради, у бюджеті запланували кошти на забезпечення безкоштовного проїзду в муніципальному пасажирському транспорті для всіх криворіжців. Жителі міста їздитимуть за так званими «картками криворіжця», ще належить розробити спеціальне програмне забезпечення.

Як поінформували в пресслужбі, уже з 1 січня проїзд у Кривому Розі проїзд стане безкоштовним для педагогів, медиків, соцпрацівників – працівників закладів комунальної власності. Загалом це 35 тисяч людей.

Міський бюджет Кривого Рогу на 2021 рік, який ухвалила міськрада, складає 7,6 млрд грн, понад 80% планують витратити на соціальну сферу. Скільки саме коштів піде на програму з безкоштовного проїзду, не повідомляється.

У проєкті бюджету йшлося про 116 млн грн на рік.

Раніше ми повідомляли: В Україні хочуть заборонити рекламні борди на дорогах
Щоб оперативно отримувати найважливіші новини України і світу, підписуйтесь на наш Телеграм
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×