Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

ВІДЕО – Румунський співак загинув у прямому ефірі

ВІДЕО - Румунський співак загинув у прямому ефірі

Популярний румунський попспівак Таві Пустиу загинув в страшній ДТП: його автомобіль зіткнувся з поїздом. Останні секунди свого життя артист зняв в ході трансляції у соцмережі Instagram. Про це НСН повідомляє з посиланням на molbuk.ua.

Про загибель співака написала газета The Sun. За словами інсайдерів, 29-річний артист їхав разом з дружиною на автомобілі Ford Fiesta, за кермом була його кохана. На відео, запис якого зберігся в соцмережах, зафіксовано, як артист палив в машині та слухав музику. Потім він подивився на дорогу і побачив, що попереду на величезній швидкості мчить поїзд. Трансляція перервалася після того, як чоловік закричав від жаху.

За даними правоохоронців, аварія сталася через недотримання правил руху на залізничному переїзді. Після зіткнення пожежники насилу витягли пару з-під уламків транспорту.

ВІДЕО - Румунський співак загинув у прямому ефірі

Раніше ми повідомляли: Омські лікарі назвали основним діагнозом Навального “порушення обміну речовин”

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×